NRK Meny
Normal

Jackson blir fraktet til Neverland

Michael Jackson vil bli fraktet til Neverland på torsdag, og vil bli lagt på paradeseng på eventyrranchen på fredag, melder CNN.

Michael Jackson og Neverland
Foto: FRAZER HARRISON / AFP

Kristian Aanensen
Foto: NRK

Det har lenge vært spekulert i hvor og når superstjernen skal begraves, og alt tyder nå på at han vil bli gravlagt på sin egen ranch like utenfor Los Angeles.

Har ikke satt noen dato

Ifølge CNN er den ennå ikke satt en dato for når selve begravelsen vil finne sted, men det opplyses nå at familien vil ha en privat markering på søndag.

Hvis Jackson blir gravlagt på Neverland , vil nok dette ligne et pilegrimssted for fans slik som Graceland er blitt for Elvis-fans.

Jackson kjøpte Neverland i 1987 og gjorde ranchen til en fornøyelsespark med dyr og karuseller, og han bodde der frem til 2005.

Dyrene og karusellene finnes ikke lenger på ranchen, men huset blir holdt i stand av en stiftelse som kjøpte ranchen av Jackson tidligere i år da stjernen hadde store økonomiske problemer.

Stedet er oppkalt etter fiksjonsverdenen som J.M Barrie skapte med sin bok om Peter Pan, som skal ha vært Jacksons favoritt eventyr.

Vil ha Jacko til Gary

Men Jacksons familie i Gary, Indiana har også kastet seg inn i kampen om hvor superstjernen skal gravlegges. Ordfører Rudy Clary skal visstnok ha vært i kontakt med familien i Los Angeles og ytret et ønske om at Michael Jackson skal bli fraktet til sin hjemby.

I dag ble det også bekreftet av familien Jacksons advokat, Londell McMillan, at de har sett Michael Jacksons testament der han skal ha oppført moren og sine tre barn som arvinger, og utelatt sin far.

Men i dag er det i New York det skjer. På legendariske Apollo Theater vil pastor Al Sharpton lede et åtte timer langt show som skal hylle Jacksons liv. Det er også ventet at Sharpton vil ha noe å gjøre med begravelsen til stjernen.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt