NRK Meny
Normal

Jacko takker fansen

Michael Jackson takker i en ny video fansen for å ha gjort albumet «Thriller» til verdens mest solgte.

Michael Jacksons album "Thriller"

REKORDPOP: Ingen har noen gang klart å selge flere album enn Michael Jacksons monster-suksess «Thriller».

Foto: Albumcover

25 år er gått siden Michael Jackson slapp albumet «Thriller», og ingen har noensinne klart å selge flere album en den amerikanske popkongen.

NETT-TV: Jackson hyller fansen

NETTSIDE: Michael Jacksons Fanklubb

Kan ikke tro det er gått 25 år

Den tilbakeholdne musikeren markerer jubileumet med å slippe en helt ny versjon av suksess-albumet. På albumet bidrar også Kanye West, Akon, Fergei og will.i.am, skriver Sky News.

I videoen som fra Jackos plateselskap hinter han om at han slett ikke er ferdig med plateindustrien.

- Det kommer mer fra Michael Jackson. Min lidenskap for musikk har aldri stoppet. Jeg håper «Thriller» vil fortsette å leve i fremtiden slik at flere generasjoner kan oppdage albumet, sier Jackson i videomeldingen.

Hit-monster og månedans

I tillegg til tittelsporet på rekordalbumet, oppnådde Michael Jackson enorm suksess med låtene «Billie Jean» og «Beat It». Det var også for 25 år siden at Jacksons fasinerte verden med magiske dansetrinn kalt «moonwalk».

- Å kunne si at «Thriller» fortsatt holder rekorden som tidenes mest-selgende album er rett og slett overveldende. Det kan jeg takke dere for, fansen, verden rundt, sa Michael Jackson.

Den 45 år gamle popmagikeren har solgt totalt mer enn 750 millioner album verden over.

Michael Jackson har styrt unna rampelyset i årevis. Han oppholdt seg også i en periode i selvpålagt eksil i Bahrain etter at han ble frikjent for pedofili-anklager i 2005.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt