NRK Meny
Normal

Innrømmer å ha drept fire babyer

En 25 år gammel kvinne i Nederland innrømmer at hun har drept fire spedbarn som forrige uke ble funnet i kofferter på loftet i huset hennes.

Nij Beets, Nederland

Politiet står utenfor huset til den 25 år gamle kvinnen i Nij Beets, Nederland.

Foto: VINCENT JANNINK / Afp

Politiet i Nederland opplyste forrige uke at de hadde arrestert en kvinne i Nij Beets, en liten landsby nord i landet. Hun var mistenkt for å ha drept fire spedbarn i tiden mellom 2002 og 2010 .

Den lille landsbyen ligger 140 kilometer nordøst for Amsterdam i provinsen Friesland.

Saken ligner på tragedien i Frankrike i forrige måned, der en 47 år gammel kvinne innrømte å ha kvalt åtte av sine nyfødte barn .

Gravid flere ganger, men så aldri barn

I dag opplyser aktoratet at kvinnen har medgitt at hun har vært gravid fire ganger, og at hun tok barnas liv etter at de ble født, skriver nyhetsbyrået Reuters.

Rettsmedisinske undersøkelser har indikert at kvinnen faktisk er barnas mor, men det er ikke blitt avslørt hvordan spedbarnene døde. Det er satt i gang undersøkelser for å finne ut hvem som er faren eller fedrene til barna.

Det var en innbygger i den lille byen som varslet politiet med sin mistanke. Kvinnen hadde vært gravid flere ganger, men det var aldri observert noen barn.

Foreldrene flytter fra byen

Kvinnen sa først at hun hadde adoptert bort barna, men kunne ikke legger frem dokumentasjon på dette, og i dag medga hun å ha drept dem.

Kvinnens foreldre bodde på samme adresse, men sier at de ikke var kjent med at datteren hadde vært gravid. De har nå bestemt seg for å flytte fra landsbyen, og er ikke mistenkte i saken, melder det nederlandske nyhetsbyrået ANP.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt