Hund reddet etter tre døgn i revehi

Charlie forsvant ned i et revehi i Skottland. En sporingsbrikke på halsbåndet gjorde det lett å finne han, men det måtte syv personer og tre døgn til å få han ut.

Jakthund satt fast i revehull i Skottland.

Skotske redningsfolk jobba hardt for å få ut hunden av hullet i bakken. Video fra Angus Glens Moorland Group/Facebook via Reuters.

Jakthunden var ute på oppdrag på Invermark-eiendommen i Angus i Skottland forrige uke da den forsvant inn i det mørke dype revehullet. Skogsvokterne i Angus Glens Moorland Group brukte sporingsbrikka på halsbåndet til å finne hvor Charlie hadde blitt av, men det var ikke bare å løfte han ut.

Daily Mail skriver at eierne var sikker på at Charlie kom til å dø mens de prøvde å grave seg gjennom flere meter av jord og stein. Syv arbeidere hjalp til i kulda, men jobben ble vanskelig. Etter hvert fikk de lånt kraftige maskiner for å bore seg gjennom stein.

Etter over tre dagers arbeid fikk de endelig Charlie løs. Vel hjemme fikk han kjøttpai til middag, og han fikk slappe av på sofaen til eieren, forteller Angus Glens Moorland Group på Facebook.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt