NRK Meny
Normal

Hoppet i døden for å unnslippe flammene

Minst åtte personer er døde etter en dramatisk brann i en 13-etasjers bygning. Flere personer ble sperret inne av flammene, og minst tre hoppet i døden i forsøk på å redde seg selv.

Lahore, montasje, mann hopper ut av bygning

Den dramatiske brannen skjedde i sentrum av Lahore i Pakistan.

Foto: DAMIR SAGOLJ / Reuters

Minst åtter personer er drept i storbrannen som brøt ut i LDA Plaza i Lahore, Pakistan, tidligere i dag. I tillegg til de døde er et ukjent antall personer skadd og fraktet til sykehus, melder tribune.com.pk.

Brannen brøt ut i sjuende og åttende etasje og spredte seg raskt tre etasjer opp. Minst tre personer ble sett hoppende ut av bygningen og rett i døden i desperate forsøk på å redde livet.

Manglet nødutganger

En av dem omkom momentant, angivelig etter å ha hoppet ut fra sjuende etasje. To andre ble sendt til sykehus etter ha hoppet i flukt fra flammene, men omkom senere av skadene.

Alle nødetatene var raskt på stedet, i tillegg fikk brannmannskapene bistand fra helikoptre med sluknings- og evakueringsarbeidet. Brannen er ennå ikke under kontroll, og flere personer skal være innesperret i den brennende bygningen.

Tragisk nok var bygningen blottet for nødutganger, melder tribune.com.pk. Flere personer i den brennende bygningen stod lenge i vinduene og prøvde å påkalle hjelp da brannbilene ankom stedet.

Feilparkerte biler foran bygningen gjorde det ekstra vanskelig å komme fram for brannbilene.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt