Her varsler Clinton sin avskjed

Hillary Clinton har sendt ut et brev til sine medarbeidere. I brevet etterlater hun ingen tvil om hva hun kommer til å gjøre. Les hele brevet her.

Hillary Clintons brev til valgkampstaben
Foto: Scanpix/Nicholas Kamm / NRK

Brevet er lagt ut på Clintons egen kampanjeside hillaryclinton.com, av bloggeren Lindsay Levin.

I brevet forteller Clinton om hvor rørt hun er over støtten hun har mottat, og om hvor viktig det er at partiet nå samler som om Barack Obama i kampen mot John McCain .

Her er Clintons brev:

"Kjære Venn,

Jeg ønsket at du skulle bli en av de første som fikk vite dette: på lørdag vil jeg holde et arrangement i Washington DC for å takke alle som har støttet kampanjen min.

I løpet av disse 16 månedene har jeg fått æren av, og blitt rørt av, å få være vitne til den utrolige hengivenheten og ofrene som er gjort av så mange mennesker som har jobbet med kampanjen vår. Hvert minutt du har lagt ned for å hjelpe oss til seier, hver dollar du ga slik at kampen kunne fortsette, har betydd mer for meg enn jeg noen sinne kan fortelle deg.

Hillary Clinton

Forhåndsfavoritten til presidentnominasjonasjonen måtte se seg slått på målstreiken.

Foto: KEVIN LAMARQUE / REUTERS

På lørdag vil jeg gi senator Obama og hans presidentkandidatur min fulle støtte. Dette har vært en lang og hard valgkamp, men som jeg flere ganger har sagt: Mine uoverenskomster med senator Obama er små sammenlignet med uenighetene vi har med senator McCain og republikanerne.

Under hele valgkampen har jeg sagt at jeg på det sterkeste ville støttet senator Obama dersom han var det demokratiske partiets kandidat, og jeg skal holde det løftet.

Da jeg bestemte meg for å stille i presidentkampen visste jeg akkurat hvorfor jeg ble med: for hver dag å kunne jobbe hardt for de millioner av amerikanere som trenger en stemme i Det hvite hus.

Jeg ga deg - og alle som støttet meg - et løfte: å forsvare og kjempe for våre felles verdier og aldri gi opp. Jeg skal hold det løftet i dag, i morgen og resten av livet.

På lørdag vil jeg snakke om hvordan hele partiet kan samle seg bak senator Obama. Det er for mye som står på spill og oppgavene foran oss er for store til å gjøre noe annet.

Jeg vet at mens jeg fortsetter mitt livslange arbeid for et sterkere USA og en bedre verden, så må jeg se til deg for støtten, styrken og oppofrelsen som du har vist meg de siste 16 månedene. Og jeg vil alltid ha tro på på sakene som du har arbeidet så hardt for og som er så viktige for deg.

De siste dagene har du igjen vist meg den støtten, med flere hundre tusen beskjeder til kampanjen - og, igjen, jeg er rørt av din omtenksomhet og godhet.

Jeg kan aldri uttrykke min takknemlighet godt nok, så la meg bare si: takk.

Vennlig hilsen,

Hillary"

SISTE NYTT

Siste nytt