NRK Meny
Normal

Her får NRK tilbud om sex med en 16-åring

I et land hvor all prostitusjon er forbudt, tar det ikke lang tid før NRKs reporter får tilbud om unge jenter i Manilas gater. Hvert år dømmes svært få utenlandske turister for overgrep mot mindreårige på Filippinene.

I et land hvor all prostitusjon er forbudt, tar det ikke lang tid før NRKs reporter får tilbud om unge jenter i Manilas gater. Opptaket er filmet med et kamera skjult i en knapp i reporterens skjorte.

SKJULT KAMERA: En av mennene NRK møtte, sa han kunne sende en 16-åring til reporterens hotellrom.

Har du sett disse videoene fra Filippinene?

En 10 år gammel jente på Filippinene forteller at hun jevnlig får tilbud fra utenlandske menn. Sammen med broren sin selger hun peanøtter i gågata i byen Angeles – en by som er kjent for utstrakt sexturisme.

SIER NEI: En 10 år gammel jente på Filippinene forteller at hun jevnlig får tilbud fra utenlandske menn. Sammen med broren sin selger hun peanøtter i gågata i byen Angeles – en by som er kjent for utstrakt sexturisme.

Denne filippinske jenta forteller om overgrepene hun ble utsatt for som 12-åring.

BLE DOPET NED: – Det første han gjorde var å kle meg naken, forteller den nå 17 år gamle jenta. I over en måned ble hun jevnlig voldtatt av det hun beskriver som en hvit mann.

Psykolog ber overgrepsoffer slå og skrike ut sine verste minner.

TERAPI: Roping og bønn er en del av terapien disse overgrepsutsatte barna får tilbud om.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt