Her får fotballsupporteren seg en ufrivillig luftetur

Det var trolig en god porsjon flaks som gjorde at mannen ikke ble alvorlig skadet etter oppgjøret mellom England og Tunisia i VM.

Ble kastet av da bilen bråbremset. Video: Facebook/Kitty Payne

Etter at kampen mellom England og Tunisia var over mandag kveld, veltet britene ut fra pubene, der de hadde fulgt dramaet.

Men om dramatikken var over på banen, så var den på ingen måte over i gatene.

Det kunne gått helt galt med en av dem som hadde vært på en pub i den britiske byen Plymouth.

Idet fotballsupporterne kommer ut i gaten etter at Harry Kane sikret seieren helt på tampen av oppgjøret mot Tunisia, kommer en bil kjørende, og forsøker å komme seg gjennom folkemengden. Da var det hundrevis av mennesker i gaten, og fullstendig kaos.

Fotballtilhenger havnet på panseret på bil

PÅ PANSERET: Her starter dramaet. Mannen havner på panseret på en bil som forsøker å komme seg gjennom folkemengden.

Foto: Facebook/Kitty Payne

Ble kastet av bilen

En mann havner på panseret på bilen, mens bilføreren gir gass. På videoen ser det ut som om mannen regner med at bilen skal stoppe. Men det gjør den ikke.

Mannen blir liggende der helt til bilen plutselig bråbremser lenger ned i gaten. Mannen blir da kastet av og smeller i asfalten. Deretter svinger bilen unna og kjører videre, uten å sjekke hvordan det går med «blindpassasjeren».

Mannen reiser seg opp, tilsynelatende uten skader.

Kaos i gatene

Kitty Payne filmet hendelsen, og har delt den på sin Facebook-konto. En rekke britiske medier har omtalt hendelsen og delt videoen, som i skrivende stund er sett rundt 800.000 ganger.

Fotballtilhenger kastet av bil

KASTES AV: Her bråbremser bilen og fotballsupporteren får seg en luftetur før han treffer bakken.

Foto: Facebook/Kitty Payne

Øyenvitner har fortalt at mannen løp tilbake til dem han var sammen med.

En annen bil skal også ha kommet like etter, og kjørt gjennom mengden med minst en supporter som forsøkte å klatre opp på bilen. Ingen ble skadet denne gangen, heller.

Flere andre har også delt video og bilder fra gaten, og fra kaoset som oppsto da alle kom ut fra pubene, blant annet på Twitter:

Laster Twitter-innhold

Flere medier har gjort forsøk på å finne ut hvem som kjørte bilen og hvem den heldige fotballsupporteren var, uten å lykkes.

SISTE NYTT

Siste nytt