Her «klår» biskopen på Ariana Grande midt i begravelsen: Måtte beklage

Arethas Franklins biskop beklager etter å ha klemt rundt siden av brystet til artisten Ariana Grande.

Bildene fra bisettelsen til Aretha Franklin viser biskop Charles H Ellis III klemme til på siden av brystet til Ariana Grande.

Biskop får kritikk for å «klå» på Ariana Grande. Foto: Ap

Situasjonen oppsto da Biskop Charles H Ellis III, som ledet Aretha Franklins begravelse på fredag, skulle introdusere artisten Ariana Grande.

Under introduksjonen holdt han ikke bare rundt Grande, biskopen klemte også fingrene rundt siden på sangerens bryst.

Dette har ikke overraskende skapt reaksjoner på sosiale medier, og biskopen har nå sett seg nødt til å beklage hendelsen.

– Det var ikke min hensikt å røre noen kvinners bryst, kanskje jeg var for nær, og for vennlig og det beklager jeg, sier han til nyhetsbyrået Ap.

Reaksjoner på sosiale medier

Det var etter at Ariana Grande hadde sunget melodien «(You make me feel like) A natural woman» i minneseremonien til Aretha Franklin at reaksjonene dukket opp i sosiale medier.

Laster Twitter-innhold

Flere mente de kunne se at Ariana så ukomfortabel ut da biskopen holdt rundt henne.

Laster Twitter-innhold

Biskopen fortalte at han klemmer alle kvinnelige og mannlige artister som deltok under seremonien.

– Det siste jeg ønsket var å bli en distraksjon, dette handler om Aretha Franklin, sa biskop Ellis til Ap.

Vitset om Ariana Grande

Biskopen fikk også kritikk for å ha vitset om Grande da de stod sammen på podiet. Han fortalte at da han så navnet hennes på minneseremoni-programmet trodde han først det var noe nytt på menyen hos hurtigmatkjeden Taco Bell.

– Jeg vil beklage til Ariana, til hennes fans og familie dersom det jeg sa ble oppfattet galt. Kanskje vitsen min ble litt feil, men når du forsøker å holde en timevis minneseremoni gående så forsøker man å holde det litt muntert, sier han.

Biskop Charles H. Ellis III sier han kan ha krysset en grense, og beklager det dersom noen ble støtt av hans «omfavnelse» av Ariana Grande.

– Ikke min hensikt å berøre noen kvinnes bryst, sier biskop Charles Ellis.

Ifølge BBC fikk Ariana Grande også kritikk på sosiale medier for kjolen hun hadde på seg, som gikk på at den var altfor kort. Det har ikke kommet noen uttalelser fra Grande.

Laster Twitter-innhold

Minneseremonien til den folkekjære soulartisten Aretha Franklin som døde 16. august, 76 år gammel, ble bisatt fredag i hjembyen Detroit i USA.

Mange kjente artister deltok i seremonien, deriblant artisten Ariana Grande.

Biskop beklager etter å ha tatt på brystet til Grande

Biskop Charles Ellis får kritikk for å ha klemt på brystet til artisten Ariana Grande under minneseremonien til Aretha Franklin

Foto: Paul Sancya / AP

Les også: Ariana Grande etter stjernespekket konsert: – Tusen takk for at dere var med på dette

SISTE NYTT

Siste nytt