NRK Meny
Normal

Mamma Jackson får barna inntil videre

I dag ble det klart at Katherine Jackson får midlertidig foreldreretten til sin sønn Michael Jacksons tre barn.

Moren til Michael Jackson, Katherine Jackson
Foto: MARK RALSTON / AFP

Kristian Aanensen
Foto: NRK

Hun søkte om foreldreretten tidligere i dag, og lagmannsretten i Los Angel ga henne litt senere på dagen midlertidig ansvar for de tre barna.

– Barna hører hjemme her

Og under dagens litt pussige pressekonferanse svarte Joe Jackson på spørsmål om foreldreretten. De fleste trodde Jackson og hans selvutnevnte talsperson Al Sharpton skulle annonsere datoen for Jacksons begravelse, isteden ble det noen pussige minutter som ikke ga noen noe svar.

– Mine barnebarn hører hjemme her hos oss, sa Joe Jackson til de mange journalistene, og mente at barna ikke hadde noen kontakt med sine biologiske mødre.

– Vi kommer til å gi dem kjærlighet og utdannelse, sa Joe Jackson.

Fikk sterke reaksjoner etter BET Awards

Pappa Jackson fikk mye oppmerksomhet i går etter at han valgte på den røde løperen i forkant av BET Awards å snakke om sitt nye plateselskap. Under dagens pressekonferanse hadde han med seg sin venn Marshall Thompson og nevnte nok engang deres planer om et nytt plateselskap.

– De vil fortsatt være i musikkbransjen, og har startet et nytt plateselskap, sa Al Sharpton, som mente at dette er et signal til verden om at familien fortsatt skal være i musikkbransjen. Som ga ordet til Joe Jackson som begynte sin uttalelse med å forklare hva plateselskapet skal gjøre.

– Vi har mye nytt på gang, sa pappa Jackson før han begynte å snakke om sin sønn.

– Jeg skulle ønsket Michael kunne være her i dag og se alt dette. Det er synd han ikke kunne oppleve all denne kjærligheten mens han fortsatt var i live, sa Joe Jackson.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt