Han skaffet Stine drømmebilletten

Det er Øyvind Hulleberg (21) som sørger for at Stine Fiskaa likevel kan være tilstede på Michael Jacksons minnemarkering i kveld.

Stine Fiskaa og Øyvind Hulleberg

Stine Fiskaa med billetten hun fikk av Øyvind Hulleberg.

Foto: NRK

Dette er den «ukjente» mannen som sørger for at Jackson-blodfan Stine Fiskaa får være med på minnemarkeringen i kveld.

- Kos deg kjempemasse i kveld, hilser Øyvind Hulleberg til Stine via NRK.no.

Fra sorg til lykke

Vi har tidligere fortalt om den ekstremt ivrige Michael Jackson-fanen Stine Fiskaa, som hadde planlagt å se 15 Jackson-konserter i London i sommer ved hjelp av oppsparte penger.

Stine hadde tatt turen fra Ålesund til Los Angeles med håp om å skaffe seg billett til kveldens minnekonsert, men klarte ikke å skaffe seg billett . 1,6 millioner personer kjempet om kun 8750 tilgjengelige billetter.

Men en overlykkelig Stine Fiskaa fikk i dag tidlig gla’-beskjeden fra NRK.nos reporter i Los Angeles. En anonym leser hadde lest at hun var knust siden hun ikke fikk skaffet seg billetter, og ga dem til henne.

- Å, tuller du, er det sant? Dette er bare helt fantastisk, nå begynner jeg nesten å grine, jeg bare må skrike! Å, tusen takk hvem enn du er som har gitt meg denne fantastiske gaven, var hennes spontane reaksjon.

(Artikkelen fortsetter)

Video nsps_upload_2009_7_7_10_32_17_344.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Her får Stine Fiskaa vite at hun får være med på minnemarkeringen.

En av de heldige få

Øyvind Hulleberg (21) fra Tøyen i Oslo forteller at han var en av mange som registrerte seg for å se om det var mulig å få billett til minnemarkeringen i Los Angeles i kveld.

Han forteller at han registrerte seg på nettet ved 20-tiden søndag, og hørte ikke noe mer den kvelden. Men da han sjekket mailen igjen mandag ettermiddag lå det en e-post og ventet på ham om at han hadde billett til stjernekonserten på Staples Center .

- Det var temmelig dårlige odds for at det skulle skje, sier han.

Kunne ikke dra

Han sier at han i utgangspunktet registrerte seg for å kunne ha muligheten for å dra til Los Angeles og oppleve denne begivenheten. Men at han fikk beskjed om at han hadde billett bare et døgn før selve konserten, gjorde det vanskelig bare å reise.

- Det hadde selvsagt vært veldig moro å dra, men jeg fikk beskjed såpass seint at det var vanskelig stikke. Da var det bedre at billetten kommer til nytte for noen andre, sier han.

- Vurderte du ikke å selge billetten på svartebørsen?

- Jeg skal innrømme at jeg gjorde det, men synes samtidig ikke at det hadde vært helt riktig.

- Håper billetten kommer godt med

Hulleberg hadde lest om Stine Fiskaa på NRK.no og så at hun var knust både over at hennes store idol er død og at hun ikke klarte å skaffe seg billett til minnemarkeringen.

- Jeg tenkte at det var bra at jeg kunne glede henne da. Og det var moro å lese om henne i dag om hvor glad hun ble over å få billett, sier han, og sender følgende beskjed til henne:

- Kos deg kjempemasse i kveld! Håper billetten kommer godt med sånn at du får det litt bedre.

PS: Minnekonserten sendes direkte her på NRK.no og på NRK2 fra klokken 1840.

Nett-TV: Direkte fra 1700 (uten kommentarer)

Nett-TV: Hele sendingen fra minnestunden

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt