NRK Meny
Normal

Gratis billetter til MJs begravelse

Bisettelsen av Michael Jackson blir tirsdag i Staples Center i sentrum av Los Angeles, og 11.000 billetter blir delt ut gratis.

Michael Jackson-flagg
Foto: MAL Langsdon / REUTERS

Det kunngjorde familien til den avdøde popstjernen torsdag gjennom AEG Live, firmaet som eier Staples Center og som skulle arrangere den planlagte konsertserien i London.

Les også: Jacko begraves på tirsdag

Firmaet skal dele ut 11.000 gratis billetter til minneseremonien i senteret, som har plass til 20.000 tilskuere, og som finner sted klokka 10 lokal tid.

Video nsps_upload_2009_7_3_11_51_3_142.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Se sjelden video fra Neverland

Neverland

Kunngjøringen setter punktum for flere dager med motstridende signaler om hvor bisettelsen og minneseremonien skulle finne sted.

Les også: Ikke noe nytt Graceland

Tidligere planer om å ha bisettelsen på Jacksons ranch Neverland ble stanset på grunn av formelle problemer og fordi det ville bli et logistisk mareritt med titusener av fans på det lille stedet på kort varsel.

- Burde vente

Men politikere i Los Angeles sier også at Jackson-familien burde vurdere å vente enda noen dager med begravelsen for å finne fram til løsninger på trafikkproblemene som uvegerlig vil oppstå.

Tenk om det kommer 100.000 mennesker, og så er det bare plass til 20.000. Da har vi et problem med å holde orden på menneskemassene, sier Dennis Zine.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt