Göteborg: Gjengmedlem døde i eksplosjon

Ifølge Expressen var ett av ofrene i eksplosjonen i en bil i Göteborg i går et fremtredende gjengmedlem. Fire personer døde, blant dem en fire år gammel jente.

Ulukke ved Torslanda brannstaasjon i Göteborg

Politiet sperrer av området der bilen eksploderte.

Foto: Björn Larsson Rosvall/TT / NTB scanpix

Det er ikkje kjent hvorfor bilen eksploderte. En av de døde er en ledende figur i Göteborgs underverden, skriver Expressen.

Han skal ha vært innblandet i gjengkrigen som har krevd mange liv de siste årene.

Bilen eksploderte utenfor en brannstasjon i Torslanda, som ligger ut mot kysten i utkanten av Göteborg.

Politiet vet ikke hvorfor bilen eksploderte

Politiet etterforsker nå om eksplosjonen var en ulykke, eller om det var et angrep på en eller flere av personene som satt i bilen.

– Vi konstaterer at det var en kraftig eksplosjon, men vi vet ikke årsaken ennå, sier politietterforsker Robert Karlsson til Expressen.

Døde på sykehus

Til sammen fire personer satt i bilen da den eksploderte ved Torslanda i Goteborg fredag ettermiddag. Tre menn døde umiddelbart, mens en fire år gammel jente døde natt til lørdag av skadene, ifølge Aftonbladet.

Slektning tror det var en bombe

Vi vet ikke hva som har skjedd, men vi tror det var en bombe, sier en slektning til avisa. Politiet har foreløpig ikke villet si noe om hva de tror forårsaket eksplosjonen.

Slektningen sier den fire år gamle jenta skulle på fisketur med sin 29 år gamle far og to av hans venner.

Mange øyenvitner

Det var mange øyenvitner til eksplosjonen, og flere av dem kom løpende til med brannslukningsapparater fra sine biler. Like etterpå ankom redningsmannskapene. Brannstasjonen ligger like ved, så de hørte nok smellet. De ba folk trekke seg unna, sa Janne Wolltin, som kjørte forbi da bilen eksploderte, til Aftonbladet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt