NRK Meny
Normal

George Bush og fruens nye hus

USAs president George W. Bush og hans kone Laura har kjøpt et hus i byen Dallas hvor de vil bo etter at Bush går av på nyåret.

Familien Bush nye hjem i Dallas

Familien Bush nye hjem i Dallas

Foto: JESSICA RINALDI / Reuters

Avisa Dallas Morning News skriver at Bush via sin regnskapsfører har kjøpt et hus med fire soverom og et boareal på 790 kvadratmeter. Boligen er verdt litt over 2 millioner dollar, ifølge avisen.

Paret har tidligere bodd i Dallas i perioden 1988 til 1995, før de flyttet til Texas-guvernørens herskapshus i Austin i Texas. Bush var guvernør der fra 1995 til desember 2000 da han ble USAs 43. president.

Vakter i nabohuset


En ukjent person har kjøpt et mindre hus like i nærheten, og avisa tror dette kan være ment for Secret Service-vaktene som skal passe på Bush også etter at han går av som president.

I samme nabolag bor andre Dallas- kjendiser som tidligere presidentkandidat Ross Perot, Senator Kay Bailey Hutchison og basketballlaget Dallas Mavericks eier Mark Cuban.

Beholder feriested

Elizabeth Taylor, som er eiendomsmegler i Dallas, beskriver nabolaget som et veldig eksklusivt, eldre område. Mange gamle hus er revet og store nye herskapshus er bygget opp.

George W. og Laura Bush kommer fortsatt til å bruke gården de eier i Crawford i delstaten Texas som feriested.

Tente lys

For siste gang sto Laura og George Bush i første rekke under den tradisjonsrike juletretenningen ved Det hvite hus i Washington i går.

De fikk hjelp av døtrene til to amerikanske soldater, den ene tjenestegjør allerede i Bagdad, den andre vil slutte seg styrkene neste år.

- Amerika er sikrere takket være deres fedre og mødre og fedre rundt om i landet som forsvarer vårt land, sa George Bush.

Jultretenning ved Det hvite hus

Juletretenning ved Det hvite hus

Foto: J. Scott Applewhite / AP

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt