NRK Meny

George Bush og fruens nye hus

USAs president George W. Bush og hans kone Laura har kjøpt et hus i byen Dallas hvor de vil bo etter at Bush går av på nyåret.

Familien Bush nye hjem i Dallas

Familien Bush nye hjem i Dallas

Foto: JESSICA RINALDI / Reuters

Kilde: NTB, AFP, Dallas Morning News

Artikkelen er flere år gammel.

Avisa Dallas Morning News skriver at Bush via sin regnskapsfører har kjøpt et hus med fire soverom og et boareal på 790 kvadratmeter. Boligen er verdt litt over 2 millioner dollar, ifølge avisen.

Paret har tidligere bodd i Dallas i perioden 1988 til 1995, før de flyttet til Texas-guvernørens herskapshus i Austin i Texas. Bush var guvernør der fra 1995 til desember 2000 da han ble USAs 43. president.

Vakter i nabohuset


En ukjent person har kjøpt et mindre hus like i nærheten, og avisa tror dette kan være ment for Secret Service-vaktene som skal passe på Bush også etter at han går av som president.

I samme nabolag bor andre Dallas- kjendiser som tidligere presidentkandidat Ross Perot, Senator Kay Bailey Hutchison og basketballlaget Dallas Mavericks eier Mark Cuban.

Beholder feriested

Elizabeth Taylor, som er eiendomsmegler i Dallas, beskriver nabolaget som et veldig eksklusivt, eldre område. Mange gamle hus er revet og store nye herskapshus er bygget opp.

George W. og Laura Bush kommer fortsatt til å bruke gården de eier i Crawford i delstaten Texas som feriested.

Tente lys

For siste gang sto Laura og George Bush i første rekke under den tradisjonsrike juletretenningen ved Det hvite hus i Washington i går.

De fikk hjelp av døtrene til to amerikanske soldater, den ene tjenestegjør allerede i Bagdad, den andre vil slutte seg styrkene neste år.

- Amerika er sikrere takket være deres fedre og mødre og fedre rundt om i landet som forsvarer vårt land, sa George Bush.

Jultretenning ved Det hvite hus

Juletretenning ved Det hvite hus

Foto: J. Scott Applewhite / AP

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt