NRK Meny
Normal

Fritzl tilbake i kjelleren

I dag tvang Josef Fritzls advokater myndighetene til å la den draps- og incestsiktede østerrikeren besøke marerittkjelleren igjen.

Josef Fritzl
Foto: Michael Wessig / AP

Da Josef Fritzl leste i aviser at politiets etterforskere påstod at det ikke var en lås som ville slippe datteren og ungene ut av kjelleren i fall noe skulle skje med Fritzl, fyrte han seg opp.

- Ingen følelser

- Jeg er ikke noe monster. Det var en tidslås på døra. Hvis de idiotene ikke klarer å finne den, må jeg vise dem den selv, sa Fritzl ifølge sine advokater.

Da de kom til huset tok politiet Fritzl med seg på baksiden av huset. En nabo forteller ifølge Daily Mail at han fikk med seg hva som skjedde.

- Han viste overhode ingen følelser. Han snakket med poltiiet og pekte rundt omkring i hagen før de gikk inn i huset, sier naboen.

Tre timer

I politiavhør har Fritzl sagt at at han låste henne inne i kjelleren.

- Det var til hennes eget beste, men jeg er ikke noe monster. Hvis jeg hadde av en eller annen grunn ikke hadde vært i stand til å ta vare på henne, var det en tidslås på døra som ville ha åpnet den, sa Fritzl.

Fritzl var i huset sammen med politiet og advokaten Rudolf Mayer i tre timer før han ble fraktet tilbake til fengslet i byen St. Pölten.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt