Flere skutt i Borlänge i Sverige

En 25 år gammel mann er bekreftet død etter å ha blitt skutt i et boligområde i Borlänge i Dalarna i Sverige, sent fredag kveld. En annen ligger kritisk skadet på sykehus.

Flere personer er sendt til sykehus etter skyting i Borlänge i Sverige

SKYTING: Flere personer ble sent fredag kveld skutt i et boligområde i den svenske byen Borlänge.

Foto: Rickard Sjödin / SVT

Hendelsen etterforskes nå som drap og drapsforsøk. Motivet for skytingen er fortsatt ikke kjent og så langt er ingen pågrepet, ifølge Aftonbladet.

Politiet fikk melding om skytingen i bydelen Kvarnsveden, nord i Borlänge ved 23-tiden fredag kveld.

– Vi fikk melding om at det hadde skjedd en skyteepisode utendørs i et boligområde i Borlänge. To personer er sendt til sykehus, sa Olle Lund, operasjonsleder i politiet til Sveriges Radio.

Borlänge ligger omtrent 20 mil nordvest for Stockholm.

Område sperret av i Borlänge

AVSPERRET: Flere områder i byen ble sperret av etter skytingen i Kvarnsveden natt til lørdag. Som her ved Maserhallen.

Foto: Rickard Sjödin / SVT

Tre til sykehus

SOS Alarm opplyste overfor TT ved midnatt natt til lørdag at tre personer var sendt med ambulanse til sykehus. Politiet opplyste til nyhetsbyrået en time senere at to personer hadde fått skuddskader.

– To personer er sendt til sykehus. Ingen andre ble skadd i hendelsen. Den tredje personen er i så fall et vitne eller en sjokkskadd person, sa Olle Lund i politiet i 1-tiden.

Sperret av

Lund sa da at politiet var på stedet for å sikre bevis og avhøre vitner. Han ville ikke uttale seg om noen er pågrepet i saken. Hendelsesforløpet er for politiet fortsatt uklart.

Sju ambulanser ble sendt til stedet da de fikk melding om hendelsen like etter klokken 23. Ifølge Aftonbladet var også et ambulansehelikopter på stedet.

SISTE NYTT

Siste nytt