Minst 14 personer er skadd etter skyting under en begravelse i Chicago

Minst 14 begravelsesgjester har blitt skutt i Chicago i USA, ifølge CBS Chicago. Én person skal være pågrepet så langt.

Minst 14 personer har blitt skutt i Chicago i USA, i nærheten av et begravelsesbyrå, ifølge CBS Chicago. Én person skal være pågrepet så langt.

SE VIDEO: Minst 14 personer har blitt skutt i Chicago i USA, i nærheten av et begravelsesbyrå, ifølge CBS Chicago. Én person skal være pågrepet så langt.

Hendelsen fant sted under en begravelse i et nabolag i Gresham i Chicago i USA.

– Det kom skyting fra et svart kjøretøy som var på vei vestover, da de begynte å skyte mot personer som hadde deltatt i begravelsen, forteller første nestleder for politiet i Chicago, Eric Carter til CBS Chicago.

De som hadde møtt frem, begynte å skyte tilbake mot kjøretøyet. Kort tid etter kolliderte kjøretøyet og de som satt i bilen sprang bort.

Én person skal være pågrepet så langt, men politiet søker etter flere gjerningsmenn.

Ifølge politiet skal 14 personer ha blitt fraktet til ulike sykehus med ambulanse, andre skal ha tatt seg dit selv. Noen skal være alvorlig skadd.

Brannvesenet som bistod etter hendelsen, har opplyst at en kvinne skal ha blitt truffet flere ganger.

Chicago Violence
Foto: Tyler Lariviere / AP

Trodde det var krig

Arnita Geder og Kenneth Hughes hørte skudd mens de så på TV, og da de kom ut så flere som lå såret på bakken, skriver nyhetsbyrået AP.

– Vi trodde det var krig her ute, forteller Geder til Chicago Sun-Times.

Ifølge kilder kan det dreie seg om et planlagt bakholdsangrep, skriver CBS Chicago. Politiet skal ha fått tips om at det kan være et hevnangrep.

Begravelsen var til Donnie Weathersby, som ble skutt og drept tirsdag 14. juli.

Chicago Violence
Foto: Tyler Lariviere / AP

SISTE NYTT

Siste nytt

Skal snakke i fem timer uten pause

Når presidentene Joe Biden og Vladimir Putin møtes kl. 1315 til sitt første toppmøte er planen at de skal snakke sammen i fire-fem timer i strekk. Begge har gjort det klart at det ikke er aktuelt med litt «pausemat» sammen, for å myke opp stemningen.