Flere drept i skyting på musikkfestival i Mexico

Flere personer skal være drept og mange skadet i skyting utenfor et utested i Playa del Carmen i Mexico.

Mange er drept og skadet drept i skyting på et utested i Playa del Carmen i Mexico.

Marcos A. Vasuez har lagt ut denne filmen på Twitter. Her ser vi folk flykter og gjemmer seg.

Flere internasjonale medier melder at skytingen skjedde på en musikkfestival. En mann skal ha begynt å skyte mot mennesker ved et utested på det populære feriestedet.

I en uttalelse sier EDM-festivalen BPM at fire personer er døde og 12 såret. Tre av de drepte jobbet som sikkerhetsvakter for festivalen. Til nyhetbyrået AP opplyser politiet at fem mennesker er drept.

Ifølge festivalledelsen skjedde skytingen utenfor nattklubben Blue Parrot.

En DJ på nattklubben tvitret om det som skjedde og ba folk holde seg inne på hotellet sitt:

Laster Twitter-innhold


Kommunikasjonsrådgiver Ingrid Kvammen Ekker i Utenriksdepartementet sier til NRK at de er i kontakt med ambassaden i Mexico som arbeider med å kartlegge om nordmenn er rammet.

– Så langt ikke mottatt informasjon som tilsier at noen nordmenn er skadet, sier hun.

En meksikansk politimann sier til nyhetsbyrået AP at ni personer skal være skadet. Politiet er nå i ferd med å snakke med øyenvitner.

Arrangørene av festivalen valgte natt til mandag å stenge festivalen etter skyteepisoden, melder det svenske nyhetsbyrået TT.

SISTE NYTT

Siste nytt

Mener Trump overrasket positivt i debatten

Den siste TV-debatten mellom president Donald Trump og demokraten Joe Biden ble en langt roligere enn den første. Kommentatorer sier at Trump kan ha tjent på at debatten handlet mest om politiske forskjeller.

Presset Trump på koronahåndteringen

Joe Biden kalte Kinas og Russlands presidenter for kjeltringer og avviste alle påstander om korrupsjon. Mens Donald Trump mente koronavaksinen er like rundt hjørnet, og avslørte hvorfor han i det hele tatt ville bli president.