Flasker med indonesisk etikett funnet på Reunion

To flasker, en med indonesisk og en med kinesisk etikett, er funnet på samme sted der det på onsdag ble funnet en vrakdel fra et fly, melder en lokal avis på øya.

Faksimile L'Info

Lokalavisa har bilder av de to flaskene som er funnet.

Foto: Faksimile L'Info

Det er umulig å si om flaskene kan stamme fra det savnede flyet fra Malaysia Airlines, skriver avisa L'Info.

Lasteskip fra de to landene trafikkerer også området.

Lokalt politi er på plass på og etterforskere fra transportmyndighetene er på vei, skriver avisa.

Onsdag ble det oppdaget restene av en flyvinge på den franske øya. I går kom det meldinger om at en koffert var funnet samme stad, men etterforskere er i sterk tvil om den kan stamme fra flyet.

Australske letemyndigheten føler seg derimot lagt tryggere på at vrakdelen som ble funnet ved Reunion stammer fra flyet fra Malaysia Airlines.

Nå skal delen fraktes til den franske byen Toulouse tilet fransk militært laboratorium. Går alt etter planen er vingedelen der på lørdag.

CNN: Kan ha blitt satt ut av kurs

Noen i cockpit kan med vilje ha satt flyet ut av kurs, tror amerikansk etterretning om den savnede Boeing 777-maskinen fra Malaysia Airlines.

Teorien legges fram i en foreløpig vurdering fra amerikanerne, melder CNN.

Vurderingen ble laget for flere måneder siden og er hemmeligstemplet. Den er i stor grad basert på satellittinformasjon, sier to tjenestemenn. Den gir ingen konklusjoner på hva som skjedde med MH370-flygingen, men retter igjen oppmerksomheten mot flygerne eller andre som kan ha vært i cockpit.

Flyet forsvant etter avgang fra Kuala Lumpur i fjor, og det er fortsatt et mysterium hva som skjedde.

SISTE NYTT

Siste nytt