NRK Meny
Normal

Fire svensker drept i trafikkulykke i Thailand – lastebilsjåfør stakk av

Lastebilen kom på feil side av veien, og kolliderte med bilen der fire unge svensker var passasjerer. Nå jakter politiet på føreren.

Thailand

Fire unge mennesker mistet livet i en stygg ulykke med en lastebil i Thailand onsdag. Lastebilsjåføren stakk av fra stedet.

Foto: STRINGER / Reuters

To svenske par, to menn og to kvinner, og en sjåfør, var på vei i bil mot Koh Tao i Thailand da en lastebil kom over på deres side av veien.

Svenskene og deres thailandske sjåfør døde umiddelbart i kollisjonen. Lastebilsjåføren stakk av fra ulykkesstedet, og politiet søker nå etter personen, skriver svenske Aftonbladet.

Ulykken inntraff onsdag morgen i 07-tiden lokal tid nord for ferieparadiset Phuket.

Hadde få dager igjen av ferien

De omkomne kommer alle fra Varberg i Sverige, og dro til Thailand den 19. januar. De hadde planlagt en tre uker lang ferie i landet.

Parene var på reise fra Patong i Phuket til Koh Tao. Ifølge lokalavisen Hallandsposten var de på vei til Chumporn for å dykke. UD i Sverige bekrefter at svenskene omkom i ulykken.

– Det er fire svensker, to kvinner og to menn i tjueårsalderen som har omkommet, sier Linn Duvhammer ved UDs pressetjeneste til Aftonbladet.

Bilen de satt i var så ødelagt at det tok redningsarbeidere tre timer å få de omkomne ut av kjøretøyet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt