NRK Meny
Normal

Moren fant mann og tre barn døde

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

En mann og hans tre små barn ble mandag kveld funnet døde i Påmark i Satakunta sørvest i Finland. Ifølge politiet var det trolig faren som selv skjøt barna, før han skjøt seg selv.

Politiet i Påmark, nordøst for Bjørneborg ble varslet om dødsfallene klokken 20.30 mandag kveld. Politiet i Satakunta melder tirsdag formiddag om at det er snakk om et tragisk familiedrap.

Ifølge politiet skal faren ha skutt de tre barna, som alle var mindreårige, før han skjøt seg selv. Det melder Svenska Yle, den svenskspråklige delen av Finlands statlige kringkaster.

Politiet opplyser at man etterforsker dødsfallene med det utgangspunkt at det er faren i familien som står bak, men sier samtidig at man holder andre muligheter åpne.

Mor fant barna døde

Politiet i Satakunta melder at det var moren i familien som fant de fire døde, da hun kom hjem med familiens minste barn, et spedbarn på et par måneder.

De fire døde ble funnet i et uthus. De fire skal ha blitt skutt med samme våpen, en 22-kalibret pistol. Faren hadde ikke bæretillatelse for våpenet. Det hadde derimot en annen person som bodde sammen med familien.

Våpenet skal ha blitt oppbevart i det samme våpenskapet som faren i familien brukte til å oppbevare sine våpen.

Politiet gjorde allerede mandag kveld avhør av personer i kretsen rundt familien. Også moren har blitt avhørt, men politiet har ennå ikke noen teorier om hva som er motivet for drapene.

Liten kommune

Det bor rundt 2400 menesker i Påmark kommune, som ligger nordvest for Tampere. Påmarks kommunedirektør Eero Mattsson fikk høre om tragedien tirsdag morgen, og sier han er veldig lei seg.

– Jeg kjenner familien personlig, og dette er en veldig tragisk dag, sier Mattsson til Svenska Yle.

Moren og den øvrige familien har fått krisehjelp etter den tragiske hendelsen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt