NRK Meny
Normal

Får vite at hans savnede sønn er funnet på direktesendt TV

Familiefar Charlie Bothuell fikk vite at hans 12 år gamle sønn var funnet i live i familiens kjeller, etter at gutten hadde vært savnet i 11 dager.

Charlie Bothuell intervjues av Nancy Grace (t.v.)

Charlie Bothuell får vite direkte av nyhetsanker Nancy Grace at hans savnede 12 år gamle sønn er funnet på direkten.

Foto: Skjermdump / YouTube.com / YouTube.com

– Jeg skjønner ikke... jeg har lett i kjelleren, kona mi har lett og politiet og FBI.

Det var de første ordene den himmelfalne faren klarte å få ut etter at han hadde fått samlet seg noenlunde etter å ha fått den oppsiktsvekkende nyheten i fanget.

Bothuell var da gjest på direkten hos nyhetsanker Nancy Grace på den amerikanske TV-kanalen HLN.

Savnet i 11 dager

Politiet fant den 12 år gamle gutten bak noen kasser og en stor plast-tønne i kjelleren til familiens hus i Detroit. De skal også ha funnet sengetøy, noen brusflasker og frokostblanding.

– Det virket ikke som om han hadde vært der hele tiden. Vi fikk ikke følelsen av det, sier polititalsmann Mike Woody ifølge AP.

– De så heller ikke ut som at han ble holdt skjult, fanget eller at han ble torturert eller noe slikt.

Søker etter forklaringen på forsvinningen

Etter at 12-åringen ble funnet ble han sendt til undersøkelse på sykehus. Han er nå utskrevet og bor nå hos sin biologiske mor.

Faren og stemoren har ikke fått treffe 12-åringen. Ifølge etterforskere som CNN har snakket med er dette ren rutine i slike saker. Stemoren er i tillegg blitt varetektsfengslet for en overtredelse i forbindelse med en våpentillatelse. De to sakene skal ikke være relatert.

Politiet vil ikke utelukke barnemishandling, men polititalsmann Woody ville ikke kommentere om det var noen tegn til fysiske overgrep på 12-åringen da han ble funnet.

12-åringen har hatt samtaler med barnepsykologer og det er ventet at han skal forklare seg til politiet fredag. Det er ennå ikke tatt ut noen siktelser i saken.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt