NRK Meny
Normal

Lewis (3) fikk armen revet av i trommelen på vaskemaskin

Tre år gamle Lewis Wrench mistet armen da han åpnet vaskemaskindøren hjemme i Crewe i England. Nå skal vaskemaskinfirmaet granskes.

Lewis Wrench

Rachel Wrench med sønnen Lewis, som fikk armen revet av i trommelen til en vaskemaskin. Nå venter flere operasjoner og et liv med protese.

Foto: Bruce Adams / Solo Syndication

11. september i år vandret Lewis Wrench (3) alene inn på kjøkkenet, åpnet døren på en Creda 800-vaskemaskin, og strakte armen inn i trommelen, som gikk for fullt.

Armen ble revet av fra albuen og ned, etter at treåringen hadde gått rundt og rundt, fullstendig hjelpeløs. Rachel Wrench opplevde alle mødres mareritt.

– Det var blod over alt, forteller hun til Daily Mail.

Politiet undersøker nå hvordan gutten klarte å åpne døren og strekke armen inn i vaskemaskinen uten at den stoppet. Maskinen ble leid ut av et engelsk vaskemaskinfirma, som også skal under gransking.

– Jeg kan ikke tro at han fikk til å åpne døren på vaskemaskinen så enkelt. Det er skremmende, sier Rachel (24).

Gikk rundt og rundt til armen falt av

Rachel oppholdt seg i stuen i huset deres i Crewe da hun plutselig hørte sønnens smerteskrik.

Hun fant ham dekket av blod, med den spinkle armen fortsatt inne i maskinen. Gutten ble tatt til Alder Hey-sykehuset i Liverpool, men legene klarte ikke å redde armen til Lewis.

Da Rachel spurte sønnen sin om hva som hadde skjedd, fortalte han: «Jeg gikk rundt og rundt, og så falt armen min av. »

– Det var forferdelig å se ham slik. Datteren min Kadie kom inn og så hva slags tilstand han var i. Hun er traumatisert, sier Rachel.

– Han har vært modig

Wrench har leid boligen sin av kommunen siden 2009, og vaskemaskinen ble installert omtrent samtidig.

Maskinen er leid fra et lokalt firma, men politiet vil ikke gå ut med navnet på det aktuelle firmaet før etterforskningen er avsluttet.

– Vi er veldig lei oss for denne tragiske hendelsen. Vi skal undersøke omstendighetene nøye, heter det i en uttalelse fra kommunen.

– Tross alt har Lewis vært i god form, og han har vært veldig modig. Før var han venstrehendt, men han har blitt flinkere til å fungere med høyrehånden, forteller Rachel.

Gutten må gjennom flere operasjoner, og vil etter hvert kunne få gå med protese. Familie og venner har etter ulykken samlet inn penger til gutten.

– Vi er nødt til å betale for spesialutstyr til ham, i tillegg ville han elsket å dra til Disney Land, sier Rachel.

Redningspersonellet som kom til huset for å berge gutten ble så preget av det de så, at de også ville bidra med å samle inn penger til Lewis og familien.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt