NRK Meny
Normal

Fem mennesker skutt etter Drake-festival

En mann og en kvinne er døde og tre andre er såret etter en skyteepisode etter festivalen OVO Fest i Toronto, Canada.

Drake- iHeartRadio Music Festival 2013 - Day 2

FESTIVALENS GRUNNLEGGER: Rapperen Drake skal ha vært til stede på nattklubben Muzic i Toronto før skytepsioden, men det er ikke klart om han var til stede da flere skudd ble avfyrt inne og utenfor nattklubben. Muzic var vertskap for etterfesten til rapperens festival OVO Fest.

Foto: Powers Imagery / Ap

Det melder nyhetsbyrået AP.

Skyteepisoden fant sted under festivalens etterfest på nattklubben Muzic i den kanadiske storbyen Toronto. Nattklubben ligger rett ved Molson Amphitheatre hvor todagersfestivalen ble avsluttet i natt norsk tid.

Aubrey Drake Graham, bedre kjent som rapperen Drake, var vert både for etterfesten og festivalen. Det er fortsatt ikke kjent om han var til stede under skyteepisoden.

Ifølge politiet på stedet skal en mann og en kvinne dødd av skadene, mens tre andre er lagt inn på sykehus med skader.

– Vi vet at skyteepisoden startet i barområdet inne i nattklubben. Deretter ble skudd avfyrt på gaten utenfor nattklubben, sier Frank Berger fra Toronto-politiet til Billboard.

Mann ble skutt etter fjorårets festival

I fjor ble en 28-år gammel mann skutt etter festivalen. Den gangen skjedde hendelsen utenfor nattklubben Muzic. Mannen overlevde skyteepisoden.

OVO Fest ble avholdt for første gang i 2009 og har siden blitt avholdt i Toronto. Festivalen er grunnlagt av rapperen Drake, som hvert år spiller på festivalen.

I år spilte blant annet J. Cole, Big Sean, Future, Pharrell Williams og Kanye West på festivalen.

Drake er en av hiphopens mest suksessfulle artister de siste årene og fire av hans fem album har toppet Billboards albumliste.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt