Fem døde spedbarn funnet i finsk kjellerbod

Politiet har pågrepet en 35 år gammel kvinne etter at de søndag fant fem døde spedbarn i en kjeller i Uleåborg i Finland.

Laster kart, vennligst vent...

Fem døde spedbarn er funnet i en kjeller i Uleåborg i Finland.

Det var ifølge politiet nesten fullt utviklede fostre som ble funnet i blokkens kjeller. Den pågrepne kvinnen har forklart at barna ble født døde, og at hun hadde spart på kroppene deres.

Politiet mottok tirsdag ettermiddag en melding fra vaktmesteren i en bygård i sentrum om at det var funnet noe med svært stram lukt innpakket i emballasje, under vedlikehold i kjelleren. Politiet ble tilkalt for å se på funnet, ifølge avisen Helsinki Sanomat.

På stedet møtte politiet i Uleåborg en 35 år gammel kvinne, som fortalte at pakkene inneholdt likene av tre barn hun selv hadde hun født hjemme for mellom fem og ti år siden.

Kvinnen hadde flyttet inn i huset for noen måneder siden, og politiet mistenker at hun har tatt barnas kropper med seg når hun flyttet inn.

Ifølge politiet som etterforsker saken er det ingen andre mistenkte, og kvinnen ble arrestert.

Ingen rasjonell forklaring

Undersøkelsen viste at pakkene inneholdt likene av fem barn. Noen av dem i svært dårlig forfatning.

Kvinnen har under avhør ikke vært i stand til å gi en rasjonell grunn for hvorfor hun har handlet som hun har gjort.

Politiet fortsetter å etterforske saken med ulike tekniske undersøkelser, samt gjøre videre avhør av kvinnen og hennes familie. Rettsmedisinske undersøkelser skal gjøre rede for hendelsene og alderen på barna. Undersøkelsene vil ifølge politiet ta måneder.

Kvinnen har ingen kriminell historie. Hun vil ifølge NTB bli framstilt for varetektsfengsling i løpet av uken.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt