Hopp til innhold

Fant fem lik i hagen til savnet familie

Fransk politi har funnet fem lik nedgravd i en hage ved Nantes i Frankrike. Det antas å være deler av familien som ble meldt savnet for rundt tre uker siden.

Fransk politi fant lik i hagen til en savnet familie

Fransk politi undersøker hagen der fem lik ble funnet nedgravd.

Foto: David Vincent / Ap

Det grusomme funnet kom for en dag da politiet tirsdag morgen fant en avrevet kroppsdel under terrassen i hagen til den savnede familien.

Politi Frankrike

På denne eiendommen fant politiet fem lik nedgravd i hagen.

Foto: STEPHANE MAHE / Reuters

Da slo politiet full drapsalarm.

Faren ikke funnet

Utover dagen fant de ytterligere fire lik. Politiet tror de har funnet den savnede familien bestående av mor (49) og hennes fire barn på 21, 18, 16 og 13 år. Faren skal ikke være funnet.

Det ble observert kulehull i flere av kroppene som skal obduseres fredag.

Ingen har sett familien siden 3. eller 4. april, og påtaleansvarlig Xavier Ronsin sier politiet jobber ut fra en teori om at familien ble kidnappet og drept, skriver nyhetsbyrået AP.

Venner og familie har ikke kommet i kontakt med noen av familiemedlemmene på mobil eller e-post. Politiet har heller ikke funnet tegn til at Internett eller telefonen i huset er brukt siden de forsvant, skriver nyhetsbyrået AFP.

Amerikansk agent

Flere forvirrende meldinger har gjort at politiet har vært i villrede i etterforskningen.

– Et brev som ble funnet i huset kunne gi uttrykk for at familien planla å flytte til Australia, mens faren i en e-post som hadde sendt til noen venner fortalte at han var en hemmelig amerikansk agent og at han måtte reise for å vitne i en narkotikasak, fortalte Ronsin til nyhetsbyrået AP.

Huset til familien har ingen tegn på at noe voldelig har funnet sted på innsiden. Det var rent og pent, kun noen få brune flekker som vil bli analysert er funnet, ifølge politiet.

– Huset hadde tydeligvis blitt tømt for store deler av inventaret, sa Ronsin.

Rester av familiens to hunder skal også ha blitt funnet nedgravd i hagen.

SISTE NYTT

Siste nytt