Fant død mann i pappmasjé-dinosaur

En 40 år gammel mann ble lørdag funnet død funnet inne i foten til en stor pappmasjé-statue av en dinosaur i Barcelona-forstaden Santa Coloma de Gramenet.

Dinosaur-statue i Santa Coloma de Gramenet der en mann ble funnet død inni.

Mannen ble funnet inni denne statuens fot. Den er den siste reklamegjenstanden som ikke har blitt fjernet ennå etter at en kino ble nedlagt på stedet.

Foto: Wikipedia

Mannen ble meldt savnet av familien sin noen timer tidligere, og ble funnet av en forbipasserende far og sønn rundt klokken 12 lokal tid lørdag, skriver lokalavisen El Mirall.

Faren tilkalte nødetatene. Flere brannmannskap måtte tilkalles for sage av deler av dinosauren, slik at mannen kunne hentes ut av statuen.

Video som er lagt ut på Twitter av lokalavisen viser hvor omfattende arbeidet var. Lyden av en sag kan høres mens brannmenn og ambulanse er på stedet. En bomlift tas også i bruk under operasjonen.

Laster Twitter-innhold

Mannen hadde vært borte fra familien i to døgn før han ble funnet.

Tror han lette etter mobilen

Det lokale politiet etterforsker nå hendelsen, men har uttalt at det er ingenting som tyder på at noe kriminelt har skjedd i forbindelse med dødsfallet.

Politiet har uttalt til avisen ARA at de tror at mannen krabbet inn i statuen etter å ha mistet mobilen sin inn i den, før han falt opp ned og ble sittende fast.

Resultatene av obduksjonsrapport avventes nå for å slå fast dødsårsaken, og finne ut hvordan mannen klarte å komme seg inn i statuen.

Dinosaur-stauten står utenfor en nedlagt kino, og er en av de siste reklamegjenstandene som ikke har blitt fjernet fra stedet ennå.

SISTE NYTT

Siste nytt