NRK Meny
Normal

Familien hadde samlet seg for å ta imot Paul (28), men han kom aldri

Familien til et av ofrene etter flystyrten i Frankrike snakker ut om hvor knust de er etter å ha mistet en «snill, omtenksom og kjærlig sønn.»

Flystyrt Frankrike Paul Andrew Bramley

Paul Andrew Bramley beskrives som en kjærlig og omtenksom sønn. Han var på vei hjem fra ferie i Barcelona da han ble drept i flystyrten.

Foto: - / Afp

Paul Andrew Bramley (28) hadde vært på ferie med venner i Barcelona, og gikk om bord på Germanwings-flyet på sin vei hjem til Storbritannia. Han skulle mellomlande i Düsseldorf og ta fly videre fra den tyske byen.

Familien i byen Hull hadde samlet seg tirsdag for å ta imot Paul, men han dukket aldri opp. Han var en av de 150 som omkom da Airbus-flyet styrtet i de franske alpene, skriver den britiske avisen The Independent.

28-åringen hadde han akkurat fullført sitt første år av utdannelsen i hotelledelse ved Cesar Ritz-colleges i Luzern i Sveits. Han hadde også fått en praksisplass som han skulle begynne i den 1. april.

– Paul var en snill, omtenksom og kjærlig sønn. Han var den beste sønnen, han var min verden, sier hans mor Carol til den britiske avisen.

Hun hadde tatt turen fra Mallorca hvor hun er bosatt, for å møte Paul når han kom hjem på tirsdag.

Faren Philip som bor i Hull, sier begge er i dyp sjokk og vil savne sønnen.

Tre britiske ofre

I alt tre britiske statsborgere ble drept i tirsdagens flystyrt, ifølge landets utenriksdepartement.

Martyn Matthews (50), far til to fra Wolverhampton, har også blitt

Frankrike flystyrt Martyn Matthews

Martyn Matthews med sin familie. I en uttalelse sier familien at der knust og vil ha tid til å sørge.

Foto: Ap

navngitt som et av de britiske ofrene.

50-åringen skal ha vært på forretningsreise i Barcelona, og var på vei til et møte i Tyskland da tragedien inntraff.

Hans familie sa følgende i en uttalelse onsdag: «Vi er knust etter at de fikk nyheten om denne tragiske hendelsen, og ber om at vi får bearbeide denne fryktelige nyheten uten forstyrrelser i denne vanskelige stunden.»

Mariana Bandres Lopez-Belio (37), en spansk statsborger som bodde i Rochdale i England, var også på flyet med sin syv måneder gamle sønn.

Ifølge The Independent er babyen den tredje britiske statsborgeren som døde i tirsdagens flystyrt.

15 nasjonaliteter

Andreas Lubitz

Andreas Günter Lubitz var en pilot med relativt kort fartstid, bare 630 flytimer. Dette bildet er hentet fra Lubitz' Facebook-profil, som nå er slettet.

Foto: Skjermdump Facebook

Blant de 150 drepte var det også 72 tyske statsborgere, 35 spanske og passasjerer fra Australia, Argentina, Iran, Venezuela, USA, Nederland, Colombia, Mexico, Japan, Danmark, Belgia og Israel.

28 år gamle Andreas Günter Lubitz ble torsdag utpekt som andrepiloten som bevisst styrtet passasjerflyet fra Germanwings over alpene, etter først å ha låst piloten ute av cockpiten.

Franske myndigheter sier at de har tydelige opptak fra de siste 30 minuttene av turen som bekrefter dette.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt