NRK Meny
Normal

Fallskjermdrama fanget på film

Da fallskjermen til en av luftakrobatene i «the Red Devils» kollapser, reddes han av en kollega i lufta.

reddet fallskjerm kollega

Se hvordan den ene fallskjermhopperen redder kollegaen sin da fallskjermens hans ikke åpner seg skikkelig.

En fallskjermhopper fra hærens fallskjermlag «The Red Devils», hadde lite å frykte da fallskjermen hans ikke klarte å åpne seg.

Korporal Mike French (34), stuper mot bakken under en oppvisning på Whitehaven Air Show i Cumbria fredag. Skrekkslagne vitner ser hvordan et annet gruppemedlem, korporal Wayne Shorthouse (32), klarer å fange han opp i luften, og de faller sammen i vannet.

Duoen plukkes så opp av sjøen av en av sikkerhetsteamets gummibåter.

Et vitne, Sarah David skrev på Facebook: – Det var forferdelig å se dem kjempe. Spesielt da de krasjet sammen, før vi skjønte at det var meningen, og at de styrte ut mot et tryggere landingsområde, skriver Sarah David på Facebook.

Melanie Ryden legger til: – Vi følte oss kvalme da vi så dem viklet sammen og at de falt så fort. Var så lettet da de landet trygt i vannet og var uskadd. Bra jobbet gutter, skriver Sky News.

Forsvaret: – Skal etterforske hendelsen

Senere ble det lagt ut en melding på luftshowet sin Facebook-side, sa: – Vi kan bekrefte at Red Devil-fallskjermhopperne er trygge og hele.

Videre skrev de at det var første gang på 25 år at en av fallskjermene deres ikke hadde åpnet seg som den skal.

The Red Devils består av elitemedlemmer fra den britiske hærens Parachute Regiment, dannet i 1963. De utfører mer enn 60 show hvert år. Ulykken skal etterforskes.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt