Evakuerte flyplass i New York

Amerikansk politi jobber nå på spreng for å finne ut hvem som stod bak bombeeksplosjonene i Boston i går. I dag har politiet evakuert LaGuardia flyplassen i New York og omringet to fly på Logan i Boston.

Økt beredskap ved trafikknutepunkt i Boston

Politiet i Boston har økt sin tilstedeværelse på flere trafikknutepunkter i området.

Foto: Anders Tvegård / NRK

Begge steder er det funnet en mistenkelig pakke.

Bombegruppe

– En av terminalene på LaGuardia ble evakuert i dag på grunn av en mistenkelig pakke, sier Steve Coleman, som er talsmann for tollvesenet i New York og New Jersey til nyhetsbyrået Bloomberg.

Politiet sendt deretter ut sin bombegruppe til terminalen, men de siste meldingene går ut på at pakken er undersøkt og ingen bombe skal være funnet, det skriver ABC. Og reisende skal igjen kunne sjekke inn på flyplassen.

Men det er ventet store forsinkelser på grunn av aksjonen.

Omringet fly

I Boston omringet politiet to fly på Logan flyplassen og evakuerte det ene, melder CBS. Begge på grunn av tips om en mistenkelig pakke.

Etter de dødelige bombene under gårsdagens maratonløp i Boston er politiet i hele USA nå på tå hev, og alle mistenkelige gjenstander eller pakker vil bli undersøkt.

På en pressekonferanse tidligere i dag fortalte politiet at de nå vil kalle ut alt tilgjengelig mannskap til å patruljere gatene og trafikknutepunkter.

Der kom det også frem at politiet ikke hadde funnet noen udetonerte bomber, kun de to som gikk av like ved mållinjen til Boston Marathon i går.

To bomber som drepte tre mennesker og skadet 176, 17 av dem kritisk.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt