Etterforsker flere i Ipswich

britisk politi fortsetter å lete etter folk som er innblandet i seriedrapene i Ipswich, selv om en mistenkt ble arrestert i går.

Politi utenfor den arresterte 37-åringens hjem
Foto: Geoff Caddick / AFP

Politiet nekter å identifisere den arresterte. Men ifølge britiske medier dreier det seg om en 37-åring som tidligere i saken både har vært i avhør hos politiet og som har latt seg intervjue av aviser og fjernsyn. 

Avisene The Times og The Sun skriver at politiet imidlertid er mindre enn 50 prosent sikre på at de har tatt rett mann. Avisene henviser til en ikke navngitt politimann som kilde.

Ifølge The Times etterforsker politiet fortsatt fem andre menn.

Kan holdes i fire døgn

Engelsk lov gjør det mulig for politiet å holde på den arresterte 37-åringen i fire døgn før han enten må fremstilles for varetektsfengsling eller løslates. Mannen er ennå ikke siktet for noe i forbindelse med drapssaken.

Etter at han ble arrestert i sitt eget hjem i en landsby nær Ipswich i går, ble han brakt til en ukjent politistasjon et annet sted i grevskapet Suffolk.

Ifølge britiske medier jobber han på et supermarked. Han skal tidligere også ha vært reservepoliti og deltids drosjesjåfør. Prostituerte kvinner i Ipswich forteller at han har vært svært vennlig og hjelpsom overfor dem.

Alle de fem drepte kvinnene var prostituerte i Ipswich.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt