Alligator spiste menneske

En alligator som for to uker angrep en 71-år gammel mann under orkanen Ida, har blitt funnet med menneskelevninger i magen.

En alligator i Louisiana har blitt funnet med menneskerester i magen

– Jeg vet at dagens funn ikke bringer tilbake deres kjære, men det kan forhåpentligvis gi det hele en slags avslutning, sa sheriffen Randy Smith i en uttalelse.

Foto: St. Tammany Parish Sheriff's Off / Reuters

Sheriffen i St. Tammany Parish i Louisiana, USA har fanget og drept alligatoren som de mistenkte hadde spist en mann. Timothy Satterly Sr ble 30. august angrepet av en alligator da flomvannet steg i byen han bodde i.

Orkanen Ida feide over Lousiana med vind på opptil 235 km i timen. Regnet førte til flom over store deler av USA. Uværet ødela tusenvis av hus og førte til at en million mennesker var uten strøm. President Biden innførte unntakstilstand i delstaten.

Hurricane Ida Louisiana

Uværet Ida er en av de kraftigste orkanene den amerikanske gulfen har opplevd.

Foto: John Locher / AP

Bet av armen

Politiet og viltnemnda har lett etter mannen og alligatoren siden 71-år gamle Satterly forsvant 30. august. Mannens kone så på da alligatoren bet av Satterlys arm. Hun sprang for å hente hjelp, men mannen var borte da hun kom tilbake.

Dagen angrepet skjedde hadde myndighetene advart mot alligatorangrep i de oversvømte områdene. Når vannet stiger, får det alligatorene til å bevege på seg.

– Dette er et område med mange sumpalligatorer, det er meget farlige forhold, sa lederen i fylket Jefferson Parish, Cynthia Lee til CNN dagen angrepet skjedde.

Nesten 4 meter og 230 kilo

Alligatoren mistenkt for å drepe mannen, ble funnet i går. Den var 3,7 meter lang og veide 230 kilo. I magen til dyret ble det funnet rester av et menneske.

– Jeg vet at dagens funn ikke bringer tilbake deres kjære, men det kan forhåpentligvis gi det hele en slags avslutning, sa sheriffen Randy Smith i en uttalelse.

SISTE NYTT

Siste nytt