NRK Meny
Normal

Dykkere har funnet svenske Christine (34)

Etter fem ukers leting etter omkomne etter Air France-ulykken, er kroppen til svenske Christine Badre Schnabl funnet av dykkere.

Air France flight 447
Foto: AP

Det bekrefter Cecilia Julin ved det svenske utenriksdepartementet overfor Aftonbladet .

Christine Badre Schnabl (34) og hennes fem år gamle sønn Philippe var passasjerer om bord i Air France flight 447 som 1. juni styrtet i Atlanterhavet på vei fra Rio de Janeiro til Paris.

Familien Schnabl skulle til Sverige på ferie da ulykken skjedde. Ektemannen og datteren (3) tok et annet fly til Paris.

Traff havoverflaten nesten vertikalt

51 funnet

Alle de 228 om bord i AF 447, 216 passasjerer og 12 besetningsmedlemmer, omkom. Det ble satt inn store ressurser i søket etter de døde, og så langt er 51 omkomne funnet. 43 av dem er identifisert.

- Vi vet ikke når hun ble funnet, men vi fikk beskjed om at hun var blitt identifisert på fredag, sier Julin.

Oppgir søk etter Air France-omkomne

Christine Badre Schnabl var ansatt i Innovasjon Norge. Hun hadde tidligere jobbet ved det norske konsulatet i Rio de Janeiro.

Ferdskriveren og taleregistratoren, som tar opp all kommunikasjon mellom pilotene, er fremdeles ikke funnet. Søket etter disse skal fortsette til 10. juli.

- Finner nok aldri hele flyet

Fortsatt savnet

I tillegg til Christine Badre Schnabl hadde seks andre passasjerer tilknytning til Norge:

Karsten Moholt (58) og sønnen Karsten Aleksander Moholt (35) var på vei hjem til Norge fra en forretningsreise til Brasil. Karsten Moholt var daglig leder i firmaet Karsten Moholt AS i Bergen, og sønnen var senioringeniør i samme firma.

Kristian Berg Andersen (37) fra Oslo var ansatt i StatoilHydro.

Norsk-britiske Alexander Bjorøy (11) var også om bord. Han hadde vært på ferie hos foreldrene som bor i Brasil og var på vei tilbake til kostskolen i England.

En islandsk statsborger (44) som var født og oppvokst på Askøy utenfor Bergen og en svensk kvinne (27), som var bosatt i Norge.

Les også: Alt om Air France-ulykken

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt