Dronebilder viser enorme ødeleggelser

Brannvesenet i Italia tar i bruk dronebilder for å lete etter overlevende i ruinene i den hardt rammede byen Amatrice.

Dronebilder av Amatrice etter jordskjelvet som rammet Italia morgenen 24/8 2016.

GRAVER I RUINENE: Dronebilder fra den vesle byen Amatrice viser de enorme ødeleggelsene etter jordskjelvet. Bildene er hentet fra Brannvesenet i Italia, som bruker droner til å få oversikt over ruinene.

Mange hus i byen Amatrice ble lagt i grus etter jordskjelvet som rammet den lille byen med rundt 2700 innbyggere natt til onsdag. Det er vanskelig å komme fram til åstedet.

Dronebilder fra det italienske brannvesenet, Vigili del Fuoco, viser redningsmannskaper kledd i rødt i en stor, grå haug av planker, grus og bygningsrester.

Omfanget av jordskjelvet er så langt ikke kjent. Tallet på antall omkomne varierer. Ifølge AFP er 120 mennesker funnet omkommet i Italia, mens andre kilder, som statskanalen RAI, oppgir at 70 personer er døde i Amatrice alene. BBC skriver at 150 personer skal være savnet.

Brann- og redningsvesenets dronebilder fra Amatrice etter jordskjelvet som rammet Italia morgenen 24/8 2016.

Frykten er uansett at det totale dødstallet blir høyt. Det antas at mange fortsatt er fanget inne under sammenraste bygninger.

Andre småbyer som er hardt rammet, er Accumoli, Norcia og Pescara del Tronto.

Helikopterbilder av Castelluccio di Norcia etter jordskjelvet som rammet Italia morgenen 24/8 2016.

Dronebilder fra byen Castelluccio di Norcia.

Laster kart, vennligst vent...

ITALIA: Amatrice er en av flere småbyer i Umbria og Marche som er hardt rammet av jordskjelvet som rammet natt til 24. august. Amatrice er en liten by, men i sommersesongen er innbyggertallet nesten doblet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt