NRK Meny
Normal

Drepte seks etter eggekrangel

En krangel om hvor lenge eggene skulle koke, fikk 47 år gamle Stanley Neace til å skyte fem mennesker i Kentucky. Deretter tok han sitt eget liv.

Video Fem skutt i Kentucky

VIDEO: Skjøt fem personer i Kentucky.

Skytedramaet fant sted i en bobilpark utenfor byen Jackson i Kentucky lørdag, melder nyhetsbyrået Associated Press.

Forsøkte å flykte

Kentucky

Venner og naboer samlet seg etter skytingen i bobilparken i Kentucky.

Foto: Ed Reinke / Ap

Ifølge en slektning av det ene offeret ble det utløst av en heftig krangel mellom Neace og kona (54) om hvor lenge frokosteggene skulle kokes, etter at 47-åringen ikke hadde vært fornøyd med frokosten kona laget til ham.

Da kona flyktet til nabovogna, hentet Neace en hagle og fulgte etter. Der skjøt han og drepte henne, sammen med den 28 år gamle stedatteren, hennes kjæreste og to andre.

Ett av ofrene ble skutt foran øynene på sin sju år gamle datter. Den lille jenta fikk imidlertid flykte etter at hun tagg gjerningsmannen om å ikke skyte henne.

– Galskap

– Han ble rasende for at kona ikke laget frokosten hans riktig. Da hun flyktet over til nabovogna for å få hjelp, drepte han alle som var der fordi de hadde fått vite om det som hadde skjedd, sier Sherri Anne Robinson, en slektning av to av de drepte.

– Det er galskap. Bare på grunn av at eggene hans ikke var varme nok, sier Robinson.

Ifølge lokalt politi ankom de stedet rundt en time etter at Neace hadde begynt å skyte. Da var gjerningsmannen i ferd med å ta sitt eget liv.

– Vi hørte ett skudd da vi kom og fant gjerningsmannen død, sier Jody Sims.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt