NRK Meny
Normal

Drap på transseksuell ryster Italia

Drapet på den prostituerte og transseksuelle Brenda sjokkerer Italia. Brenda skal ha vært involvert i en sex-skandale med en profilert italiensk politiker.

Brenda

Transseksuelle Brenda funnet død. Bildet er tatt utenfor boligen 24. oktober i år.

Foto: Scanpix/Reuters

Politiet i Roma sier at den døde ble funnet i en kjellerleilighet i et nabolag hvor transseksuelle ofte ferdes. Den døde ble funnet av brannvesenet som rykket ut for å slokke en brann. Politiet etterforsker dødsfallet nå som et drap, melder AFP.

En flaske whisky og en ferdigpakket koffert skal ha blitt funnet ved siden av den delvis avkledde og forbrente kroppen til Brenda.

Brenda funnet død

Den forbrente kroppen bæres ut.

Foto: Paulo Siqueira / Scanpix/Reuters

Presset for penger

Brenda og en annen brasiliansk transseksuell og prostituert står sentralt i en utpressingssak.

Den tidligere Lazio-guvernøren Peiro Marrazzo skal ha blitt filmet mens han hadde sex med en av dem og brukte narkotika, i følge nyhetsbyrået Reuters. Fire politifolk er arrestert for å ha presset Marrozzo for penger i forbindelse med filmen.

Marrazzo som tidligere har jobbet som journalist for statskanalen RAI ble valgt til guvernør i 2005, men da den pikante saken ble kjent i oktober valgte han å trekke fra stillingen.

Innrømmer sex

Den tidligere guvernøren har innrømmet at han tok kokain og at han har kjøpt seksuelle tjenester.

Piero Marrazzo og hans kone Roberta Serdoz

Piero Marrazzo og hans kone Roberta Serdoz da han fortsatt var guvenør.

Foto: Remo Casilli / Scanpix/Reuters

En av de fire politimennene som ble arrestert er nå løslatt, en sitter i husarrest, mens de to andre fortsatt sitter i varetekt. Videoen skal ikke ha blitt offentliggjort.

Italienske medier spekulerer i om drapet på Brenda har en sammenheng med drapet på en narkotikalanger ved navn Gianguarino Cafasso. Han skal ha blitt linket til det transseksuelle miljøet og skal ha kommet med informasjon om en av de fire arresterte politimennene, melder AFP.

Drapet på Cafasso er fortsatt under etterforskning.Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt