Donald Trump: – Hun er djevelen

Republikanernes presidentkandidat Donald Trump hevder han frykter at høstens presidentvalg i USA vil bli «rigget». Samtidig angriper han Bernie Sanders og Hillary Clinton.

På et valgkampmøte i Pennsylvania valgte Trump å angripe Bernie Sanders for at han støttet Hillary Clintons presidentkandidatur. – Han inngikk en avtale med djevelen. Hun er djevelen, sa Trump på et valgkampmøtet på en skole.

VIDEO: På et valgkampmøte i Pennsylvania valgte Trump å beskrive Hillary Clinton som djevelen.

Den republikanske presidentkandidaten valgte å kalle Hillary Clinton for djevelen på et valgkampmøte i går. Trump hevder også at han oftere og oftere hører påstander om at valget kanskje ikke blir rettferdig gjennomført.

– Han inngikk en avtale med djevelen

US-HILLARY-CLINTON-ADDRESSES-AFSCME-INTERNATIONAL-CONVENTION

Trump har byttet ut «crooked» med «djevelen» for å beskrive Hillary Clinton.

Foto: Ethan Miller / Afp

På et valgkampmøte i Pennsylvania valgte Trump å angripe Bernie Sanders for at han støttet Hillary Clintons presidentkandidatur.

– Han inngikk en avtale med djevelen. Hun er djevelen, sa Trump på valgkampmøtet på en skole skriver BBC.

Tidligere har Trump begrenset seg til å kalle Clinton for «crooked Hillary».

Kritikken hagler

Etter Trumps kommentarer om den avdøde amerikanske soldaten Humayun Khans foreldre har kritikken haglet. Politikere fra begge de to store partiene har fordømt Trump sine kommentarer.

Trump brukte mye tid i går til å svare på kritikken mot hans uttalelser rundt Khizr og Ghazala Khan.

Laster Twitter-innhold
USA-ELECTION/REPUBLICANS

Mange muslimer har gjort hederlige tjenester i vårt militære, sier Paul Ryan etter Trumps kommentarer

Foto: MIKE SEGAR / Reuters

I en uttalelse søndag går den republikanske toppolitikeren Paul Ryan hardt ut mot Trumps kritikk av foreldrene til en amerikansk muslimsk offiser som ble drept av en selvmordsbomber i Irak.

– Mange muslimske amerikanere har gjort hederlige tjenester i vårt militære, og dødd for landet vårt. Kaptein Khan var et sånt modig eksempel. Hans offer, og offeret til Khizr og Ghazala Khan, skal alltid respekteres. Punktum, skriver Ryan i uttalelsen.

Frykter at valget blir rigget

På et valgkampmøte i Columbus i delstaten Ohio hevdet Trump at han oftere og oftere hører påstander om at valget kanskje ikke blir rettferdig gjennomført, melder NTB.

70-åringen er den eneste presidentkandidaten i moderne tid som har kommet med en slik påstand.

– Jeg er redd valget kommer til å bli rigget, for å være ærlig, sa Trump mandag kveld.

Trump kom ikke med noen form for bevis eller forklaring på hvorfor han frykter skittent spill under valget. Påstanden kom etter at han først hadde hevdet at Det demokratiske partiet rigget sitt nominasjonssystem for å sørge for at Hillary Clinton slo Bernie Sanders.

SISTE NYTT

Siste nytt