Normal

Donald Trump vil saksøke kvinnene som anklager ham

– Alle disse løgnerne kommer til å bli saksøkt, sier presidentkandidat Donald Trump om kvinnene som har stått frem og anklaget ham for seksuell trakassering eller overgrep.

Donald Trump truer med å saksøke alle kvinnene som har stått fram og anklager ham for seksuelle tilnærmelser eller overgrep.

I en tale i Gettysburg lørdag, sa den republikanske presidentkandidaten Donald Trump at kvinnene er løgnere som forsøker å undergrave valgkampen hans.

Han gjorde det derfor klart at han kommer til å saksøke samtlige når valget er over.

De siste par ukene har minst ti kvinner stått frem og anklaget Trump for å ha forgrepet seg på dem og for å ha befølt dem.

Det skjedde etter at et opptak hvor Trump skrøt av at han kunne gjøre hva han vil med kvinner, ble offentliggjort.

«Løgnere»

– Alle kvinnene har løyet. Alt er diktet opp. Hendelsene har aldri skjedd. Aldri. Alle disse løgnerne kommer til å bli saksøkt etter valget, sa Trump til jubel og applaus fra tilhengerne.

Han hevdet det er Hillary Clintons valgkampapparat som står bak kvinnenes historier.

– Det var trolig de som fikk disse løgnerne til å stå frem med sine oppdiktede historier. Men det finner vi ut av senere når de saksøkes, noe vi ser veldig frem til, sa Trump.

Trump har også tidligere i valgkampen truet med søksmål. Ifølge CNN truet Trump tidligere denne måneden med å saksøke avisen The New York Times for å ha publisert anklagene mot ham, men avviste senere at han kom til å gjøre alvor av det.

Dette vil Trump gjøre hvis han blir president

Talen i Gettysburg ble av Trumps medarbeidere kalt hans «closing argument» i valgkampen, hans «siste ord» til velgerne.

Trump hadde kunngjort at han ville legge frem hva han vil gjøre i løpet av de 100 første dagene dersom han blir USAs neste president.

Trump varslet blant annet at han vil ha minimum to års fengsel for personer som reiser ulovlig tilbake til USA etter å ha blitt sendt ut, og minst fem års fengsel for dem som tidligere er dømt for grove forbrytelser, mange mindre forbrytelser eller er blitt utvist to eller flere ganger tidligere.

Donald Trump om hvordan han planlegger å få folk fra Mexico ut av landet om han blir president

Trump sa også at han vil kutte millionoverføringer til det amerikanske klimaprogrammet.

– Vi skal i stedet fikse vårt eget miljø, sa Trump.

Donald Trump vil ikke ha klimasamarbeid om han blir president sa han i Gettysburg i dag.

Her kan du se Donald Trump legge frem hele planen for sine 100 første dager i Det hvite hus dersom han vinner presidentvalget:

Donald Trump fortalte i getttysburg i dag hva han vil gjøre om han blir president
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt