Hopp til innhold

Død gutt funnet i skrekkleir i New Mexico

Etter å ha reddet ut elleve barn i alderen 1 til 15 år i en teltleir på Amalia-landsbygda i Taos County i New Mexico, har politiet nå funnet en død ung gutt.

Bilde fra leiren i Taos County

LEIREN: Bildene fra leiren viser de kummerlige forholdene barna levde under.

Foto: Handout / AFP

Det opplyser sheriff i Taos County, Jerry Hogrefe, ifølge nyhetsbyrået AP.

Politiet var på jakt etter en 39-åring mistenkt for å ha bortført sin egen 3-åring da de oppdaget teltleiren.

3-åringen skulle til en park sammen med faren da begge forsvant fra Clayton County i staten Georgia. Ifølge guttens mor har sønnen, som har en sykdom som gjør at han ikke kan gå på egen hånd, vært borte fra hjemmet i ni måneder.

3-åringen har foreløpig ikke dukket opp, men faren er fengslet. Han og fire andre voksenpersoner, som er i familie med de elleve barna, er siktet for å ha misbrukt barna som ble funnet i teltleiren.

leir
Foto: Handout . / Reuters

Ikke identifisert

Det er uklart om det er levningene er etter den savnede gutten Abdul-Ghani Wahhaj. Ifølge sheriff Hogrefe er ikke liket identifisert ennå, skriver CNN.

Leiren der barna ble funnet skal ha bestått av en campingvogn gravd ned i jorden og dekket av plast. Det er hverken vann, toalett eller elektrisitet i leiren.

– Den eneste maten vi så, var noen poteter og en pakke med ris i den skitne campingvognen, sier sheriff Hogrefe.

– Men det som var mest overraskende og hjerteskjærende var at vi fant fem voksne og 11 barn som så ut som flyktninger uten mat, ferskvann, sko, personlig hygiene eller rene klær.

Politiet fant leiren da de lette etter savnet tre-åring.

GRUSOMME FORHOLD: I en leir delvis under jorden fant politiet barna.

Ikke leteaksjon

Da 3-åringen forsvant med faren i november ble han ikke ansett som bortført av politiet, ifølge domstolsdokumenter, fordi faren og moren Hakima Ramzi var registrert som gift. I desember var imidlertid skilsmissen mellom 3-åringens foreldre registrert, ifølge CNN.

I januar utstedte en dommer en arrestordre for faren, etter ikke å ha fått klarhet i hvor den 3 år gamle sønnen befant seg.

SISTE NYTT

Siste nytt