Hopp til innhold

Dette kan være gjerningsmannen i Istanbul

Overvåkningsbilder viser det som skal være gjerningsmannen bak terrorangrepet mot en nyttårsfest på en nattklubb i Istanbul.

Overvåkingsbilder det som kan ha vært mannen som skjøt og drepte flere titalls mennesker på en nattklubb i Istanbul.

Overvåkningsbilder viser først en person inne på nattklubben Reina, og så en person som skyter på vei bort fra utestedet.

Overvåkningsbildene fra nattklubben viser en mann iført en lys drakt og lue inne på klubben.

En annen video fra utsiden viser angivelig at mannen drar fra nattklubben. På denne videoen er han iført mørke klær og skyter vilt rundt seg i gaten. En person ligger såret på bakken.

Politi i Istanbul

Politifolk holder vakt i snøværet i Istanbul søndag.

Foto: Yasin Akgul / AFP

Over 500 mennesker feiret nyttår på den fasjonable nattklubben Reina, som ligger langs Bosporos' bredd i den tyrkiske millionbyen.

Klokken 1.15 lokal tid blir det avfyrt skudd utenfor lokalet. En politimann og en annen blir skutt. Så tar gjerningsmannen seg inn og avfyrer skudd mot folkemengden. Minst 39 mennesker blir drept og 69 såret.

Gjerningsmannen er søndag fortsatt på frifot. Myndighetene sier søndag ettermiddag at de har spor å gå etter, men at de fortsatt ikke vet hvem det er.

Øyenvitner sa først at gjerningsmannen var iført en nissedrakt, men dette avviser tyrkiske myndigheter.

Tyrkiske medier er ilagt sterke begrensninger i sin dekning av angrepet, noe regjeringen ofte gjør for å forhindre ytterligere uroligheter etter terrorangrep.

SISTE NYTT

Siste nytt