NRK Meny
Normal

David Petraeus er årets mest fascinerende person

USAs øverstkommanderende for de utenlandske styrkene i Afghanistan vant over Justin Bieber og MTV-kjendiser i fersk kåring.

General David Petraeus

David Petraeus er ifølge ABC-journalisten Barbara Walters den mest fascinerende personen i 2010.

Foto: MAHMOUD RAOUF MAHMOUD / REUTERS

Barbara Walters

Barbara Walters offentliggjorde i går listen over fascinerende mennesker.

Foto: Evan Agostini / Ap

Det er den amerikanske journalisten Barbara Walters som har satt sammen lista over de mest fascinerende personene i 2010.

Den amerikanske generalen David Petraeus tok i juni over kommandoen for de internasjonale styrkene i Afghanistan, og Walters begrunner listeplasseringen med at han er en ekte amerikansk helt.

– Det finnes folk her i livet som ødelegger ting, og folk som fikser ting. Denne mannen er en fikser. Mye avhenger av hans kombinasjon av medmenneskelighet og styrke, sier Walters ifølge Reuters.

Barbara Walters liste ble presentert i hennes program på tv-kanalen ABC torsdag, og 12,2 millioner amerikanere fulgte sendingen.

Petraeus danket blant andre ut barnestjernen Justin Bieber, deltakerne i MTV-serien Jersey Shore, Sarah Palin og den kommende britiske prinsessen Kate Middleton.

Den årlige kåringen har pågått i 18 år. I fjor vant Michelle Obama, og året før var det ektemannen som ble ansett som mest fascinerende av Barbara Walters.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt