Hopp til innhold

David (51) sms-et sin kone og sa han var trygg

Småbarnsfaren og IT-programmereren David Dixon (51) var lettet over å unnslippe terrorangrepet på flyplassen i Brussel. Rett før han gikk om bord i metroen sms-et han sin kone for å si at han var i god behold. Så ble det stille.

brussel

SAVNET ETTER BRUSSEL-TERROR: Etter eksplosjonene på metroen har det ikke vært livstegn fra 51 år gamle David Dixon.

Foto: Skjermdump fra Twitter

– Vårt håp er at han er skadet og er blitt fraktet til sykehus, og at han kommer til å bli OK, forteller Charlotte Sutcliffe til The Independent.

51 år gamle David Dixon har vært savnet siden terrorangrepene mot Brussel. Etter eksplosjonene på metroen har det ikke vært noe livstegn fra ham.

Minst 20 mennesker ble drept i de voldsomme eksplosjonene på den trafikkerte undergrunnsbanen i hjertet av EU-hovedstaden Brussel.

– Da jeg hørte på nyhetene om eksplosjonen på flyplassen, tenkte jeg på David. Jeg tekstet ham for å spørre om han var ok. Det var en lettelse da han tekstet raskt tilbake og sa at han var trygg og i fin form, forteller Charlotte Sutcliffe.

Laster Twitter-innhold

Far til syv år gammel gutt

Paret har vært sammen siden de møttes på universitetet, og er foreldre til en syv år gammel gutt.

Ifølge Charlotte Sutcliffes søster, Marie, skal hun ha oppsøkt flere sykehus i håp om å finne sin kjære.

– Forståelig nok er hun veldig, veldig fortvilet. Det er bare å vente. Det er hjerteskjærende og svært bekymringsfullt, forteller søsteren til BBC.

Etterlyst på sosiale medier

David bodde i Brussel sammen med sin kone. Han er opprinnelig fra Hartlepool i nordøst-England. David Dixon jobbet tidligere for British Airways. Nå jobbet han for bilprodusenten Toyota

51-åringen var på reise for å jobbe den dagen selvmordsbomberne slo til.

Han kom aldri fram til kontoret.

Nå er han etterlyst av familie og venner. På sosiale medier blir alle som har opplysninger om den savnede 51-åringen oppfordret til å ta kontakt.

Politi utenfor metrostasjonen

Tungt bevæpnet politi tok oppstilling utenfor den belgiske metroen etter terrorangrepet som krevde minst 20 liv.

Foto: CEDRIC SIMON / Afp

Visste ikke om angrepet

Dixon skal ha vært uvitende om terrorangrepet på flyplassen, men ble gjort oppmerksom på hendelsen av sin tante Ann Dixon. Hun sendte sin nevø en tekstmelding fra sitt hjem i Durham og spurte om alt var i orden.

– Han reiste til Brussel med Metro hver dag. Etter at vi hadde tekstet må han ha gått rett ut for å ta metroen som ble angrepet, forteller hun til avisen.

Nå venter familien på en bekreftelse på om han er levende eller død.

SISTE NYTT

Siste nytt