Hopp til innhold

Clinton er nok ikke så fornøyd med denne

En statue av en nesten helt naken Hillary Clinton har dukket opp i New York.

En gruppe anonyme kunstnere har satt opp en statue i New York som skal være en naken Hillary Clinton. I august ble flere figurer av en naken Donald Trump satt opp rundt om i amerikanske byer. Disse ble fjernet, siden de ikke hadde tillatelse til å stille dem ut i offentlig rom.

VIDEO: Flere vil ha bilder sammen med den nakne statuen. Men da den skulle bli satt opp første gang, møtte politiet rykke ut.

Demokratenes presidentkandidat er ikke bare naken. Hun har geitebein som skal symbolisere djevelen og står blant annet på 33.000 slettede eposter.

Det forteller Zachary Cederbaum til NBC. Han er talsperson for de anonyme kunstnerne bak figuren.

Da hun ble forsøkt satt opp forrige uke, ble det bråk. En kvinne ringte blant annet politiet for å få den fjernet, og dro og halte og satte seg på statuen for å hindre at den ble vist frem.

– De samme folkene som synes den nakne statuen av Donald var morsom, synes denne er kvinnediskriminerende. Poenget med statuen er å vise deres dobbeltmoral, sier Cederbaum i videoen over.

Han forteller at kunstnerne bak både er Clinton- og Trump-supportere.

– Statuen viser problemene både Clinton sine motstandere og hennes supportere har med henne, sier talspersonen.

Statuen har fått navnet «The Empress Has No Shame».

I august var det nakenstatuen «The Emperor Has No Balls» som ble spredt rundt i USA:

Nakenstatuer av Republikanernes presidentkandidat Donald Trump ble satt opp i flere amerikanske storbyer natt til torsdag, men de ble fort tatt ned. Det var anarkistgruppen INDECLINE som satt opp statuene.

CLINTON ER IKKE ALENE: Trump har også fått nakenstatuer av seg selv. Disse ble fjernet.

Slik så det ut da Clinton-statuen skulle bli satt opp første gang:

SISTE NYTT

Siste nytt