Buss har krasjet i butikk i London

En buss har kjørt inn i en butikk i London. Ambulansepersonell har behandlet flere på stedet.

Emergency services attend the scene of a bus crash in Lavender Hill, London

Ingen skal være livstruende skadd etter at en buss krasjet inn i en butikk i London.

Foto: Social Media / Reuters

Bussen kjørte inn i en butikk i Lavender Hill, sør i London, ikke langt fra jernbanestasjonen Clapham Junction, skriver BBC. Det hele ser ut til å være en ulykke.

To kvinner skal være fanget i overetasjen på bussen, men begge er ved bevissthet. Bussjåføren er fraktet til sykehus, skriver Independent. Andre skadde blir behandlet på stedet. Det skal ikke være snakk om noen livstruende eller livsendrende skader.

Laster kart, vennligst vent...

Krasjen skjedde sør-vest for London sentrum.

Det er uklart hvor mange som er skadd, men nødetatene er på stedet.

Bilder på sosiale medier viser bussen på fortauet utenfor butikken.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

– Mye blod

34 år gamle Andrew Matthews var passasjer på bussen og sier til Independent at han merket at bussen skjenet ut av veien.

– Jeg hørte det smalt, og så taket på butikken komme gjennom bussen. Da bussen stoppet hørte jeg skrik. En dame foran meg vart klemt fast og skrek etter hjelp. Det var mye blod.

40 år gamle Amy Molieux forteller avisen at hun snakket med bussjåføren etter krasjen.

– Han sa han mistet bevisstheten før bussen traff butikken. Han husker ingenting. Ambulansepersonellet sa han hadde et anfall.

Presidentvalget kort forklart

3. november 2020 velger USA sin neste president. President Donald Trump stiller til gjenvalg for Republikanerne. Joe Biden stiller som presidentkandidat for Demokratene. Rekordmange amerikanere stemmer via post i år, og vi vet ikke når resultatet blir klart. Trump sier han ikke stoler på poststemmene. Samtidig mener Demokratene at man skal bruke lenger tid enn vanlig på å telle opp nettopp disse. Mange frykter kaos i ukene etter valget. Hva skjer om Trump ikke aksepterer et nederlag?
Grupper som Proud boys og Antifa har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Den ekstremistiske hatgruppen Proud boys jublet da president Donald Trump sa «stand back and stand by» i den første presidentdebatten. Samtidig forbereder Boogaloo bois seg på borgerkrig, mens medlemmer av Antifa på venstresiden er villige til å bruke vold i kampen mot rasister og fascister. Kan valget utløse en krig mellom disse gruppene? Og er de farlige?
3. november 2020 velger amerikanerne sin neste president. Donald Trump stiller til gjenvalg for Republikanerne. Joe Biden stiller som presidentkandidat for Demokratene. Ved forrige presidentvalg vant Trump til tross for at Hillary Clinton fikk flest stemmer. Hvordan kan det skje? Her er to ting du må vite for å forstå USA-valget.

SISTE NYTT

Siste nytt