Hopp til innhold

Bush-memoarer i november

USAs tidligere president George W. Bush publiserer sine memoarer 9. november i år, opplyser forlaget.

George Bush' memoarer

Omslaget på George Bush' memoarer som kommer i november.

Foto: HO / Reuters

Boka heter Decision Points (Beslutningspunkter) og vil i hovedsak handle om 14 beslutninger Bush tok i sine åtte år som USAs president.

Forlaget Crown Publishing Group sier i en pressemelding at boka vil handle om presidentens feil og mangler, så vel som hans historiske resultater.

Boka blir ikke en tradisjonell memoarbok, ifølge inthenews.co.uk . Blant de 14 hovedpoengene er Al Qaida-angrepene 11. september 2001, og valget i 2000 da Bush ble valgt med knappest mulig margin foran Al Gore.

Les: – Bush så aldri på nyheter

- Jeg vil at leserne skal skjønne omstendighetene rundt de beslutningene jeg tok, sier Bush i et intervju som The Wall Street Journal gjengir.

Ifølge forhåndsreklamen vil Bush skrive om detaljer fra Al Qaida-angrepene som ikke tidligere har vært offentliggjort.

Han skriver også om hvorfor han sluttet å drikke alkohol, og at han sluttet å spille golf av respekt for familiene til de amerikanske soldatene som tjenestegjør i utlandet

Etter at George W. Bush flyttet ut av Det hvite hus har han nesten ikke gitt intervjuer, men har brukt tiden til å skrive denne boka, skriver Daily News .

Bush skal gjennomføre en landsomfattende turne for å fremme salget av boka, som vil koste 35 dollar, cirka 210 kroner.

Den tidligere Texas-guvernøren gikk av som president i januar 2009 med en av de laveste tilslutninger fra befolkningen som noen gang er registrert.

SISTE NYTT

Siste nytt

Nordmann i granatdrama i oversvømte Kherson

Frederik Guttormsen og andre frivillige i Ukraina forteller at de har blitt beskutt flere ganger. Fredag ​​skal de ha blitt beskutt med granater.