Helt siden 1929 har hamburgerrestauranten, the Varsity i Atlanta, servert fast-food til kunder som ikke vil ut av bilen.
- Folk må jo spise. Og det er bra, ellers hadde ikke vi vært her, sier servitørene Frank Lundy og Robert Thomas.
Coca Colas hjemsted
Robert og Frank løper mellom bilene med brett stappfulle av brus og hamburgere. De har jobbet her siden 60-tallet, og de eldre karene i de røde uniformene er blitt et viktig image for restauranten, som selger mest dispenser-cola i hele verden. Ikke overraskende at det er denne byen Coca Cola har sitt opphav.
Dette er den store møteplassen i byen. Her traff Robert kona si da hun på 70-tallet svingte bilen inn på plassen for å få seg en matbit.
- Det er her man treffer folk, forteller de to. Med denne jobben blir man godt oppdatert på siste nytt i byen.
Bilene ruller jevnt og trutt inn på de oppmerkede plassene der menyen er plassert slik at den er lett leselig fra bilen. De blide rødkledde kelnerne kommer løpende, slik at de besøkende kan bli sittende i bilene sine. Maten kommer kort tid etter bestillingen og serveringsbrettet henges på sidevinduet.
Byens møteplass
Folk i alle aldre besøker the Varsitys drive-in.
Rundallas og Gall svinger sportsbilen inn under taket, og bestiller fem chilipølser hver, noe de gjør rett som det er.
- Vi kommer hit hele tiden. Chilipølsene her er helt fantastiske, og så er det jo her man treffer jenter, ler de to mens pølsene sklir ned.
Daglig leder for restauranten, Ramee Shalamee, er stolt over at de igjen er verdens største i sitt slag.
- Da McDonalds i Russland åpnet overtok de tittelen, men nå har de stengt, og det er gøy å være de største på drive-in.
Uberørt av finanskrisen
NRK besøker restauranten midt på dagen, på en vanlig ukedag, og det er mange ledige plasser på området. Veldig mange bedrifter i USA sliter med økonomien for tiden, men Shalamee tilbakeviser at det gjelder the Varsity.
- Vi er ikke påvirket av finanskrisen, vi selger minst like mye mat som før. I helgene, når det lokale fotballaget, Georgia Tech, spiller kamp, er det over 30 000 gjester her ute og inne i restauranten, forteller den daglige
lederen.
Gjester NRK snakker med forteller at de kjører innom flere ganger i uka. Mange spiser middagen sin i bilen på the Varsity, mens Amber og Artis, et par i tjueårene, bestiller to menyer for å ta med mat hjem.
- Det er både billigere og enklere å kjøpe mat her enn å lage den hjemme. Vår generasjon er heller ikke så gode på kjøkkenet som mødrene våre er, sier Amber.
Godt for helsa
Kelnerne Frank og Robert tror denne trenden er kommet for å bli. Og for dem er dette bra for helsa.
- Når kundene ikke går ut av bilene, må vi løpe mellom dem, det er det som holder oss i så god form, ler de to.