Frigir bilde av terroristen

Politiet i London har offentliggjort bildet av terroristen Khalid Masood, som kjørte ned og drepte tre personer og drepte en politimann med kniv utenfor Parlamentet onsdag.

Terror ved det britiske parlamentet

ETTERFORSKER TERRORISTEN: Onsdag ble blant andre en politimann utenfor det britiske parlamentet drept da terroristen stakk ham med kniv.

Foto: Stefan Rousseau / AP

Politiet som etterforsker terroren på Westminster Bridge og Parlamentet i London onsdag, har offentliggjort et fotografi av Khalid Massod.

Khalid Masood

IDENTIFISERT: Politiet ber alle som kan vite noe om Khalid Masood om å ta kontakt.

Foto: AP

Masood har også vært kjent som Adrian Elms og Adrian Russel Ajao, men har også brukt en rekke andre navn.

Fungerende visepolitimester Mark Rowley, ba fredag morgen publikum om hjelp:

– Vi har identifisert den døde terroristen som Khalid Masood og vår etterforskning fokuseres på å forstå hans motivasjon, forberedelser og medsammensvorne.

Selv om det nå ikke ikke er bevis for noen ytterligere trusler, så må vi finne ut om han handlet alene eller om andre har oppmuntret, støttet eller instruert ham, sa Rowley.

Han sier politiet gjerne vil høre det om noen har noe som helst informasjon om Masood, og oppfordrer folk med informasjon til å ringe + 44 800 789 321.

Etterforskere fortsetter å sjekke en rekke adresser etter terrorangrepet. Tilsammen 11 personer har blitt arrestert under etterforskningen. Ti personer blir fortsatt holdt i varetekt og avhørt av politiet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt