Brannstifter tente på seg selv

Politiet i Madisonville i Kentucky har frigitt en video av en mindre begavet brannstifter. Han ender rett og slett med å sette fyr på seg selv.

KARMA? Denne mislykkede brannstifteren bør kanskje ta et kurs i brannsikkerhet.

Lukten av bensin møtte eieren av barbersalongen mandag morgen.

Deretter oppdaget han knust glass og mindre brannskader bak i salongen. Å se overvåkningsvideoen fra søndag formiddag, må likevel ha vært den største overraskelsen.

Se videoen over. Artikkelen fortsetter under bildene.

Brannstifteren i Madisonville i Kentucky har satt fyr på seg selv

I FLAMMER: Dette kan ikke ha vært godt. Men det er jo heller ikke lovlig å tenne på en barbersalong, eller noen andre bygg.

Foto: Overvåkningsbilder / Politiet i Madisonville
Brannstifteren i Madisonville løper

SKREMT: Brannstifteren i Madisonville i Kentucky løper mot gresset etter å ha satt fyr på seg selv.

Foto: Overvåkningsbilder / Politiet i Madisonville

Politiet har fått flere tips

Politiet i Madisonville i USA la ut videoen på Youtube og Facebook samme dag, og sier til USA Today at det har ledet til flere tips.

Mannen i videoen og hans kvinnelige følge er fortsatt ikke tatt torsdag. De klarte heller ikke å sette fyr på salongen «Aura», selv om overvåkningsvideoen viser at de forsøker gjentatte ganger.

Også etter de desperate sekundene hvor gjerningsmannen prøver å slukke brannen på seg selv, forsøker han igjen å sette fyr på bygget.

– Han forsøkte å få det til å brenne videre, men flisene på gulvet og murveggen tok ikke fyr. Det han kastet inn, brant bare ut av seg selv, sier politimann William Poe til USA Today.

Har du sett disse videoene fra NRK?

Fengselsvakten kan trolig takke de innsatte for at det ikke gikk verre da han fikk hjerteinfarkt på jobb. Flere innsatte gikk ut av ventecellen og ropte og banket i veggene for å tilkalle hjelp.

REDDER VAKT: Flere innsatte bryter seg ut av ventecellen for å redde en vakt med hjerteproblemer.

Denne overvåkningsvideoen er fra Det nasjonale klokkemuseet i Pennsylvania i USA. Foto: The National Watch & Clock Museum/Reuters

KLOKKEMUSEUM: Dette paret gjør noe de absolutt ikke burde gjort.

SISTE NYTT

Siste nytt