Boy George må feie gatene

Publikum og pressefolk sto tett i tett da New Yorks mest celebre gatefeier tok fatt på fem dagers dyst i dag.

Boy George feier gatene i New York
Foto: Diane Bondareff / Scanpix/AP

Boy George startet da på samfunnstjenesten han ble idømt tidligere i år.

Ingen annen gatefeier i New York har fått tilsvarende medieoppmerksomhet som den tidligere Culture Club-artisten, som i mars tilkalte politiet etter et påstått innbrudd. Politibesøket endte i stedet med at politiet fant kokain i leiligheten hans.

Raste mot pressen

Det tok knapt en time før Boy George var i tottene på pressefolkene: Tror dere at dere er bedre enn meg? Gå hjem og la meg gjøre min samfunnstjeneste! raste han til nærgående kameramenn og journalister, som fulgte den minste bevegelse i feiekosten hans.

I fem dager skal han jobbe for storbyens Department of Sanitation, noe Boy George tror vil gjøre ham ydmyk. Dommer i saken hans, Anthony Ferrara, uttalte i forbindelse med domsavsigelsen at det var opptil ham selv om det ble en øvelse i ydmykhet eller ydmykelse.

Ville hjelpe unge

Selv foreslo Boy George at han kunne hjelpe tenåringer med å lage en opplysningsfilm, holde en workshop for å lære bort mote og makeup, være DJ på et arrangement til inntekt for hiv/aids, eller være telefonvenn. I stedet ble det gatefeiing.

SISTE NYTT

Siste nytt