NRK Meny
Normal

Bidens datter i kokain-trøbbel

En venn av visepresident Joseph Bidens datter forsøker å selge en video som han hevder skal vise 27-åringen sniffe kokain.

Familien Biden i 2008, Ashley Biden i midten

Ashley Biden

Foto: Ted S. Warren / AP

Hendelsen skal ha funnet sted på en fest i Delaware denne måneden, skriver New York Post.

– Visste at hun ble filmet

Den mannlige kjenningen av Bidens datter Ashley skal ha filmet 27-åringen, og ifølge mannen, som ønsker å være anonym, visste hun om at hun ble filmet.

Thomas Dunlap, en advokat som representerer filmeren skal, sammen med en annen mann som hevdet å være advokat, ha vist New York Post rundt 90 sekunder av en 43 minutter lang videokasett. Avisen skal imidlertid ha nektet å betalt for videoen.

Videoen viser en kvinne i 20-årene med lys hud og langt brunt hår. Hun tar, ifølge avisen, et rødt sugerør fra munnen, bøyer seg over et bord og tar røret til neseboret. Deretter viser videoen at kvinnen sniffer linjer av hvitt pulver fra bordplaten.

Ville selge videoen for 2 millioner

Videoen skal, ifølge New York Post ligne Ashley Biden, sosialarbeider i Delaware og en synlig deltaker i farens kampanje for Det hvite hus.

Advokaten som representerer selgeren, har sagt at samtalen i videoen er vanskelig å tyde, men at kvinnen på bildene bruker jevnlige referanser til dopet. De skal ha sett videokasetten rundt 15 ganger.

Mannen, som sier han er en kjenning av Ashley Biden, skal ha prøvd å selge videoen til avisen for 2 millioner dollar, før han senket prisen til 400.000 dollar.

– Snakker om faren

– På et tidspunkt klager hun over at stripen ikke er stor nok, uttalte en annen advokat, som ønsker å forbli anonym.

Ifølge han hører man også kvinnen snakke om faren sin i videoen.

Visepresident Joseph Biden har vært en åpen motstander av narkotika.

Advokatene ønsket ikke å navngi mannen som har filmet videoen, men sa at han kjente Bidens datter godt, og at han har deltatt på andre fester med 27-åringen hvor det er blitt brukt ulovlige stoff.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt